Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Amerikan askerinin hayatta kalma mücadelesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-30-2012 09:03 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Biliyorum ama benim demek istediğim askeriye deli gibi para harcıyor ama doğudaki Mehmetçiğin çoğunda bir çelik yelek yok. 80'lerden kalma g3 kullandırıyorlar. Daha ciddiye alınsa bu kadar zayiat verilmez. Polis araçları çat çut kurşun yiyor ölen var, derme çatma binaların içinde sığınıyorlar ayrıca sığmayacağı belli mühimmat sığdırılmaya çalışılıyor. Adamların sadece üstlerinde taşıdıkları mühimmat belki 30.000 Dolardır.

Bakın buradaki videolara anlarsınız. Bu arada 18 yaşından küçük olan varsa girmesin lütfen her ne kadar savaş savaş desekte bunlar tamamen ruhsal düzeninizi bozan ve kötü etkileyen şeyler.

http://funker530.prochan.com/Afghanistan...1348766298

Attıkları füzenin fiyatı 58.000 Dolarmış

ayrıca detaylı videoları

http://funker530.prochan.com/

bulabilirsiniz.

belki de, bizim Bir Alaya mühimmat sağladığımız para, Onların 1 düşman askerine harcadığı mühimmata eşit değerde. Ne beklersin ?

Edit : 18ime gelmedim ama videoları izliyorum. *evil laugh*
Biz de g3 le Sad
Güzel oyunmuş. Grafikler süper. Beyler şaka maka silahı yere dusunceye kadar silahı tutuşu, şarjörü degistirmesi, yürümesi aynı fps oyun gibi 2020 de oyunlar böyle olurSmile
adam neden aşağıya inmeye çalıştı vuruluncada sağ arkasındaki kayalıklara sığınmadı anlamadım ama bunlarda dragon skin denen zırh var yani 7.62 çapında mermi çekirdeğine, dibinde patlayan bombaya dayanıklı zırh ama dikkat ederseniz sol bacağından vuruldu galiba ya da sıyırdı.

Evet şarjörü yere atmadı çünkü hala doluydu.
şarjörde 3-5 mermi kalmıştı her an tutukluk yapabilir diye değiştirdi ve bütün mermileri biterse diye yedek bıraktı bunlar zeka ister fazla yorma...
(09-30-2012 08:38 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Biten şarjörü tekrarmı çantasına koydu Sad

Bitmemişti o şarjör. Şarjörü tamamen bitirmek bazen risklidir. O yüzden 3-4 kurşun kala çıkarıyor şarjörünü. Ayrıca son bi' an lazım olursa vs. diye. Gerçek asker bunlar. Oyunlara benzemez. O mermilerin tanesi bile ne kadara mal oluyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler