Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni hesabımla ilk skorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Takılmak ve md'de kendimi dahada geliştirmek için açtığım hesabımla ilk oyunum Smile

Saygılarımla,

BeforeTheDawn Big Grin

[Resim: djdjm.jpg]
Şimdi odaya gireceksin kd 3,00 'ten fazlaysa atılacaksın . O yüzden oynayamıyosun dar alanda.
Sorun yok dar girmiyorum Smile
(09-30-2012 12:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Sorun yok dar girmiyorum Smile

abi dar alanın keyfi bambaşka ya Smile Arsa da al 5-10 kişi kim görüyor ? İzlenmenin verdiği heyecanla team almak gurur verici değil mi şimdi ? Smile
(09-30-2012 12:35 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]

abi dar alanın keyfi bambaşka ya Smile Arsa da al 5-10 kişi kim görüyor ? İzlenmenin verdiği heyecanla team almak gurur verici değil mi şimdi ? Smile

Tek başına bütün takımı base'e sıkıştırıp spawn killing yapmak gibisi yok ^^,
azıcık vurdun mu başlıyorlar zaten yok gps yok ı reported u falan felan.hoşuma gidiyo la Big Grin
(09-30-2012 12:43 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(09-30-2012 12:35 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]

Tek başına bütün takımı base'e sıkıştırıp spawn killing yapmak gibisi yok ^^,
azıcık vurdun mu başlıyorlar zaten yok gps yok ı reported u falan felan.hoşuma gidiyo la Big Grin

Haaackk!!1 kcikk ?? stfuu !! shut upp !! gpser !! nuuuu !! nub hacker !! nubik !! 11!!.1!1bir!1.1! wtfu ? stfu * alayı böyle . Hele psg alma bunlara .. No spread diyolar. Psg yi iyi kullanırsan sekmez be abi.
Hack durumu biraz azalsa premium alıcam ve dönücem oyuna ama kararsız kaldım Smile
Sen anladın dar cıBig GrinBig Grin
Bence dön vertual
Yeni hesabın hayırlı olsun,skorda güzelmiş beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler