Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Video Edit Programı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam...

Millet bana acilen badava bir video editleme programı lazım... Basit birşey arıyorum, sadece videoları kesip, sıraya koyup, bir de arkaya müzik eklemeyi düşünüyorum... MovieMaker, Ulead ve VideoEditMagic ' i denedim bunlar dışında programlar lazım. ( MovieMaker de videolarım donuyor )

Şimdiden teşekkürler.
sony vegas. crack bulabilirsin internetten
Bu saydıklarınla yapamıyosan bırak bu işi.
(09-29-2012 03:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu saydıklarınla yapamıyosan bırak bu işi.
victory.gif
(09-29-2012 03:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu saydıklarınla yapamıyosan bırak bu işi.

Magic ' de müzik koyamadım, MM videonun ortalarında donduruyor. Boş boş yorum yapma.

SonyVegas'tan daha basit birşey arıyorum.. Daha önce hiç kullanmadım ama karışık diyorlar.
Camtasia ' yı tavsiye ediyim o zaman.Hem HD video çeker hemde editleme konusunda biraz basit ve kullanımı kolay Smile
(09-29-2012 03:52 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Camtasia ' yı tavsiye ediyim o zaman.Hem HD video çeker hemde editleme konusunda biraz basit ve kullanımı kolay Smile

Eyvallah deneyeceğim...

Evet bırak.
Bazı insanları hic anlayamıyorum...Arkadasım youtube veya google ne için var? Gir bak nasıl kullanıcagına.
(09-29-2012 03:16 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]sony vegas. crack bulabilirsin internetten
Öööh , basit demiş totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler