Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran & Grafik kartı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Başlıkta yazdıgım gibi bu işlerden fazla anlamam ekran yada grafik kartı neyse isim dün nvidia sitesinden benim laptop icin uygun olanını indirdim(ama galiba onu aktiv etmk gerekiyomus ben öyle bisey yapmadım sadece kurdum laptopta sonra yeni baslattım) sonra ekran bulanıklastı onu cözdüm takılmalar baslayınca bende sistem geri yükleme yaptım ama takılmalar + oyunlar donmalar basladı bu sizce neden olabilir?laptopta zaten 2 tane oyun var kücük boyutlu onlarda kasıyor yardım edin lütfen deli edicek bu sey beni.

NOT: sistem geri yükleme yapınca tekrar denedim indirmeye ama bisey degismedi hala aynı kaldı zaten bunu aktiv etmeden bisey degişmiyormus ama söyleyeyim dedim , bisey degismedigi içinde program kaldır'dan sildim indirdigim versiyonu...Ayrıca benim Aygıt yöneticisinde *Grafik kartı* görünmüyor öyle bisey yok laptopta...

-Bu sorunu düzelticek herhangi bir cözüm varsa yardım edin.
Çok karmaşık yazmışsın gerçekten yardım etmek istedim edemedim.
(09-29-2012 07:05 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Çok karmaşık yazmışsın gerçekten yardım etmek istedim edemedim.

Dostum kısaca grafik kartını indirip kurdugum andan itibaren laptopta kasılmalar + donmalar basladı , ezik oyunlarda bile donuyor.
Referans Adresler