Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HowToBasic koleksiyon
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Gülmediğim videoların sonunda yumurta fırlatarak bitirdiği zaman yerlere yattığım andır. Hvala
offf karnım ağrıyo gülmekten Big GrinBig Grin
O karpuzdada ne kadar su varmış arkadaş Big Grin
Neden bilmiyorum ben sevemedim bu adamın videolarını. Sadece anlamsızca yumurtayı yapıştırdığı kısımlarda gülüyorum. Yalan yok sushide balığı bütün attığı yerde ve sarıp yere vurduğu yerde iyi güldüm. Diğerleri fıs. Heleki Chese burger iğrenç Sad
(09-28-2012 12:11 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Neden bilmiyorum ben sevemedim bu adamın videolarını. Sadece anlamsızca yumurtayı yapıştırdığı kısımlarda gülüyorum. Yalan yok sushide balığı bütün attığı yerde ve sarıp yere vurduğu yerde iyi güldüm. Diğerleri fıs. Heleki Chese burger iğrenç Sad

Sen bu kadar güzel yemek hazırlayamıyorsun diye, neden adamı kötülüyorsun Sad
(09-28-2012 12:11 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Neden bilmiyorum ben sevemedim bu adamın videolarını. Sadece anlamsızca yumurtayı yapıştırdığı kısımlarda gülüyorum. Yalan yok sushide balığı bütün attığı yerde ve sarıp yere vurduğu yerde iyi güldüm. Diğerleri fıs. Heleki Chese burger iğrenç Sad

içimden geçeni adam yazmış agaaaa
o ne biçim karpuzla
fazlasıyla gereksiz ve saçma
(09-28-2012 03:25 PM)eray1 Yazılan: [ -> ]fazlasıyla gereksiz ve saçma

Özür dilerim Sad Bir daha sana sorarak açacağım konuları Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler