Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyler Biraz Gelin...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
D&R açabilirsin Smile
D&R aç gündüzleri normal , geceleri korsan...
Eğer varsa çevrende yemekle uğraşan esnaf lokantası açın. İyi bir yerde tutarsanız ciddi para kazanırsınız. Ev yemeği 5-6 kap yemek çıkartın kapış kapış gider. Ama kaliteden ödün vermeyecekseniz, işi ciddiye alacaksanız geçerli bu. Sinan git ilk önce üniversiteni bitir beni deli etme.
Rent a car¿? Güldürme beni.
iPhone Unlock factory ac. Becerebilirsen büyüyebilirsin.
Yada bu önerimi ciddiye alma beyb Big Grin
Yazı yasan boxerlar varya onu satan dükkan aç Big Grin
kokoreççi
Şahin sat. 1-2 milyardan al 1 milyara saçma sapan parlak parlak boya böyle tamponları falan boya. 3-4 milyardan sat. 60 milyarı 100+ milyar yap.
(09-26-2012 11:46 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Eğer varsa çevrende yemekle uğraşan esnaf lokantası açın. İyi bir yerde tutarsanız ciddi para kazanırsınız. Ev yemeği 5-6 kap yemek çıkartın kapış kapış gider. Ama kaliteden ödün vermeyecekseniz, işi ciddiye alacaksanız geçerli bu. Sinan git ilk önce üniversiteni bitir beni deli etme.

Hayat beklemiyo cano. Baslamam lazim artik biyerden.
Aslında kazalı arabaları alıp, toplatıp satabilirsin. Eğer sanayide falan tanıdığın varsa verdiğin paranın üstüne bir o kadar kar yaparsın. Ha tabii arabadan da anlamak lazım. Her bulduğun kazalıyı almamak lazım. Ve tabii kazalı araba bulmak da var. Gerekirse çevreyi dolaşman gerekecek. Zaten genelde ev önünde falan park edilir hurdaya çıkmamış ise.

Dükkansız yapacağın için o yönden rahat olursun ama kötü yanı bir araba gidip bir araba gelmeyeceği için sürekli iş yapamazsın
sana sürekli, ölmeyen bi meslek lazım ya yemek yada sağlık sektörü.
Medikal ürünler satan bi dükkan açabilirsin bunun için bi sertifika filan gerekmiyor sanırım. Yada diğer seçenek yemek üzerine ufak bi dükkan açıp geliştirebilirsin sonra daha büyük bi dükkan..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler