Arkadaslar ben bu zımbırtıyı oynadım keske oynamasaydım 5000 nx aldım aw50 gelır dıye denedık full deagle tabanca geldı adaletmı bu yazık arkadas para verıyoruz Can lütfen yardım et ayıpdır ya 5000 nx gıttı bı aw50 gelmedı ayıp ya artık bunlarda adamı kerızler oldu barı bıtane versınler Böyle etkinligin içine .... yani o derece sinirlendim ya yapıyonuz barı 3-4 denemeden birinde verin bu ne ya
![[Resim: ddtj3.jpg]](http://a1209.hizliresim.com/11/u/ddtj3.jpg)
[/img]
yaptıkları etkınlıge bak ya adam kazıklıyorlar sinir bozucu suna bak herbırıne 900 nx verdım resmen enayı yatagına alıyorlar ya buna bı cozum bulsun bakalım Nexon sırketı walla ben en azından 1 aw50f ıstıyorum alsınlar deaglelerın hepsını umurumda olmaz
abi bilmiyomusun bu tarz şeylerde böyle kıllık yapıyolar keşke hiç oynamasaydın
Arkadaşım sana onda aw50f kalitesi yok ki. Oynamışsın tutmamış iste. Hiç öyle boşuna kasma kendini. Yok ben karışmam aw50f verilecek falan. yok öyle bir şey. milli piyango bileti al gidip 10 tane hiçbirine çıkmasın, banane arkadaşım 10 tane aldım o kadar para verdim büyük ikramiye verin bana diye bağır o zaman. Ne anladım öyle işten ? orada ne oran yazıyor ne bir şey. Ben 5 random boxda 1 tane bile çöp çıkarmadım zamanında. 2 random boxla 180 gün gold pre yaptığım oldu. Şans işi. Kazandım kazanmadım muhabbeti yapamazsın.
(09-26-2012 05:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Arkadaşım sana onda aw50f kalitesi yok ki. Oynamışsın tutmamış iste. Hiç öyle boşuna kasma kendini. Yok ben karışmam aw50f verilecek falan. yok öyle bir şey. milli piyango bileti al gidip 10 tane hiçbirine çıkmasın, banane arkadaşım 10 tane aldım o kadar para verdim büyük ikramiye verin bana diye bağır o zaman. Ne anladım öyle işten ? orada ne oran yazıyor ne bir şey. Ben 5 random boxda 1 tane bile çöp çıkarmadım zamanında. 2 random boxla 180 gün gold pre yaptığım oldu. Şans işi. Kazandım kazanmadım muhabbeti yapamazsın.
aynen şans oyunu o adı üstünde
Aw50f box değil adı üstünde random box.
(09-26-2012 05:43 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]Aw50f box değil adı üstünde random box.
sen neyin derdindesin qardas
ordan herkez için güzelde konusması yasamadan bılemezsınız Resmen enayi diyorlar ya bari 5 denemeden birinde ciksa
xm8 camo için 1 tane attım normalinden cıktı 15 gun şans
(09-26-2012 05:46 PM)melih0676 Yazılan: [ -> ]xm8 camo için 1 tane attım normalinden cıktı 15 gun şans
wallaha ya şanş olmadımı olmuyor arkadaş ama nasıl sinir oldum bi bilsen ard arda deagle cıkması bide 7 gun barı 15 er gunluk olsaydı

Bende 2 kere denedim magnum ile desert çıktı

Çıkadabilir çıkmayadabilir ben mi dedim git al diye siz de abarttınız artık.