(09-23-2012 09:15 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ] (09-23-2012 09:05 PM)Mike. Yazılan: [ -> ]Kaçak alın beyler. Girdiğiniz her on bakkalın 8inde kaçak sigara satılıyor artık.
pkk ya bağış yapmaya gönüllüsün heralde
Ne cahilce bi yorum.Millet keyfinden mi gidip kaçak sigara alıyor zam üstüne zam.Sen bu sigarayı 100 lirada yapsan içen adama BI-RAK-TI-RA-MAZ-SIN gider oda kaçak sigara alır.Zaten ha para pkk'ya gitmiş ha devlete gitmiş ikiside bok yoluna gidiyor.
Bizim toplum iş sigaraya geldiğinde vatansever kesiliyor,yok paranız pkk'ya gidiyor israile gidiyor vs.
Sınır karakollarında görev yapan askerler dağın başında Marlboro,Winston mu içiyor sanıyorsun,nerden bulacak ? İçtikleri sigara sınırdan kaçak gelen sigaralar bunu Er'de içiyor rütbelisi de içiyor.
(09-23-2012 09:41 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-23-2012 08:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ona zam buna zam nereye gidiyoruz arkadaş benzinin litresi 20 lira,ekmek 5 lira bi paket sigara 50 lira olacak bu gidişle ne oluyor anasını satayım herşey git gide pahalı oluyor zamanında 25 kuruş olan ekmekler bugün 1 lira, zamanında 95 kuruş olan 2.5lt kola bugün 3 lira 25 kuruş ve daha hatırlayamadıklarım ve sayamadıklarım.yazık yahu bu insanlarında belli bir maaşı var hiç mi düşünen yok bunları
Sadece paradaki artışa bakma , kişi başına düşen milli gelire göre oranla. Daha iyiye gittiğini göreceksin. Tabi o meşhur gözlüklerden takmıyorsan.
Gözlükleri sen takmışsın sanırım. Milli gelir dediğin olayın saçmalıktan farkı yok. Milletvekili 15bin benim babam 500tl alınca ort. alıp milli gelir 7bin diyip 7bin liran var sayıp ona göre zam yapıyorlar neredeyse. Ne anladım öyle hesaptan ? WarRock'a falan uyarlayayım yoksa yarısının kafası basmayacak. 50%si aptal ülkeden ne beklersin,
1 clan kurdun,
3 kişi var içinde,
2si 1 lvl. diğeri 61 lvl.
63/3=21 oldu mu ortalaması.
karşısına bir clan geçir. 3ü de 21 lvl. Ortalaması hani 21 ya. O 1 lvl'lar ne yapacak orda ? 61 olan iki tanesini vurup ölücek , kalanı oyunu çeviricek. Türkiyenin milli gelir anlayışı da bu. tabi türkiyede meclistekiler 61, kalanı 1 lvl. Orası da ayrı mesele.
(09-23-2012 09:41 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-23-2012 08:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ona zam buna zam nereye gidiyoruz arkadaş benzinin litresi 20 lira,ekmek 5 lira bi paket sigara 50 lira olacak bu gidişle ne oluyor anasını satayım herşey git gide pahalı oluyor zamanında 25 kuruş olan ekmekler bugün 1 lira, zamanında 95 kuruş olan 2.5lt kola bugün 3 lira 25 kuruş ve daha hatırlayamadıklarım ve sayamadıklarım.yazık yahu bu insanlarında belli bir maaşı var hiç mi düşünen yok bunları
Sadece paradaki artışa bakma , kişi başına düşen milli gelire göre oranla. Daha iyiye gittiğini göreceksin. Tabi o meşhur gözlüklerden takmıyorsan.
Suudi arabistanın milli geliri yüksek fakat neden halk sürünüyor ? Bari zam konularında koyunluk yapmayın
savuncaksın ya nasıl olduğu önemli değil

(09-24-2012 06:40 AM)Audaz Yazılan: [ -> ] (09-23-2012 09:41 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (09-23-2012 08:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ona zam buna zam nereye gidiyoruz arkadaş benzinin litresi 20 lira,ekmek 5 lira bi paket sigara 50 lira olacak bu gidişle ne oluyor anasını satayım herşey git gide pahalı oluyor zamanında 25 kuruş olan ekmekler bugün 1 lira, zamanında 95 kuruş olan 2.5lt kola bugün 3 lira 25 kuruş ve daha hatırlayamadıklarım ve sayamadıklarım.yazık yahu bu insanlarında belli bir maaşı var hiç mi düşünen yok bunları
Suudi arabistanın milli geliri yüksek fakat neden halk sürünüyor ? Bari zam konularında koyunluk yapmayın
Aynen katılıyorum bahreynin milli geliri kişi başına 50 bin dolarmıymış neymiş ben dünya piyasasında bir mallarını göremedim bahreynlilerin

Pkk'ya bağış diyen zeki arkadaşlar. Devlet kaçak sigaraya çözüm bulamadı, böyle bir olay attı ortaya. Ben bu zamlarla devletten sigara alsam yine bunların çocuğu Amerikalarda okuyacak. İkiside aynı bokun laciverti. Benim verdiğim vergilerden benim cebimemi para giriyor ? Milli gelir arttı diyorlar, benim gelirim mi arttı ?
Kaçak alacaklar Winston Classic güzeldir, kraldır.
(09-24-2012 04:36 PM)Mike. Yazılan: [ -> ]Pkk'ya bağış diyen zeki arkadaşlar. Devlet kaçak sigaraya çözüm bulamadı, böyle bir olay attı ortaya. Ben bu zamlarla devletten sigara alsam yine bunların çocuğu Amerikalarda okuyacak. İkiside aynı bokun laciverti. Benim verdiğim vergilerden benim cebimemi para giriyor ? Milli gelir arttı diyorlar, benim gelirim mi arttı ?
Kaçak alacaklar Winston Classic güzeldir, kraldır.
Oda doğru sanki zamlı vergiye verilen para çok hayırlı yerlere gidiyorda.Neyse memleket eyiye gidiyi
Beyler size ne söylesem boş bir çoğunuzun aksine ciddiyetle söylüyorum "Memleket iyiye gidiyor"