Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Boomer bir ilginebilicekmisin?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
23.09.2012 tarihinde saat 1615 civarlarında biri sürekli herkeze ammo verip duruyordu zombi mapinde isimlerini versem araştırabilirmisin

bigheart45
47kazua47 şüphelendiğim kişi
biride afk dı ama ginede veriyim nickini GhostxSniper

benim hesaba bişey olmaz umarım.!
Boomer hayata ilgilenmez Big Grin çok havalı havuç kavalıBig Grin
Aga zombi oynamıcan kimin ne olduğu belli değil xcamp3rush hesabım şerefsizin biri zombide opk açtı diye ban yedi üstelik hackı açan benmiş gibi muamele gördüm gamerfirst'ten. O günde yeni premium ve g1 almıştım o günden beri tanımadıgım insanlarla zombi oynamıyorum en son zombi eventi vardı meraktan boğaçla oynamıştık o kadar başka yok
(09-23-2012 05:10 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Boomer hayata ilgilenmez Big Grin çok havalı havuç kavalıBig Grin

bayadır girmiyorum foruma öylemi oldu harbiden :O Tongue Big Grin
(09-23-2012 05:10 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Boomer hayata ilgilenmez Big Grin çok havalı havuç kavalıBig Grin

Anaa, sen ban mı yedin ?
(09-23-2012 05:16 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Anaa, sen ban mı yedin ?

yookk o çok havalı en iyyi Rambo a.a.s oda 13 derbarandayım gl istiyosan Big Grin

Terbiye sınırını aşmaya başladın kendine gel biraz.

Onun dışında konuya gelirsek verdiğiniz isimlerin araştırılması için video veya ss benzeri bir kanıta ihtiyacımız var.
resim video gibi kanıtını bul arkadasım Smile
video o ara aklıma geldi ama pc de video prog. yoktu Ss.gif yeni format attım da bizim hesaplara bişey olmaz umarım onun için konuyu açtım zaten SmileARTİSTtotos.gif
bigheart45 hala banlanmadı mı? Adamı görürseniz tebrik edin ne diyeyim. Nick de atmamış nasıl ban yemez anlamadım doğrusu...

Edit: Ama level düşmüşSmile
Referans Adresler