Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sınav
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
genel yetenek soruları kolaydı.genel kültür soruları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.ben nerden bileyim geçen sene en çok arpa mı satıldı buğday mı satıldı yulaf mı satıldı. Big Grin
(09-23-2012 02:28 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]genel yetenek soruları kolaydı.genel kültür soruları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.ben nerden bileyim geçen sene en çok arpa mı satıldı buğday mı satıldı yulaf mı satıldı. Big Grin

hahahahha Big Grin aynen öyle.

Bende öylesine girdim. İlk 60 soru kolaydı. 9 boşum var. yanlışta çıkacağını zannetmiyorum. Sonraki 60 soru zordu ama çünkü görmediğim şeyler vardı hem de hiç görmediğim şeyler. Hukuk falan. Bakalım sonuç ne olacak Smile
(09-23-2012 08:08 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(09-23-2012 02:28 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]genel yetenek soruları kolaydı.genel kültür soruları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.ben nerden bileyim geçen sene en çok arpa mı satıldı buğday mı satıldı yulaf mı satıldı. Big Grin

hahahahha Big Grin aynen öyle.

Bende öylesine girdim. İlk 60 soru kolaydı. 9 boşum var. yanlışta çıkacağını zannetmiyorum. Sonraki 60 soru zordu ama çünkü görmediğim şeyler vardı hem de hiç görmediğim şeyler. Hukuk falan. Bakalım sonuç ne olacak Smile
hayırlısı neyse o olsun ya Big Grin güzel sorularda vardı , mesela 1500 m de kazandık ya altın gümüş o soru güzeldi de ben ikisini karıştrdım gamze bulutu işaretledim Big Grin
ben dün girdim önlisans olarak sure azdı cok paragraf sorusu war uzun uzun arkadas ya
Olsun.Canını Sıkma Pek Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler