Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock style gangnam style
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-22-2012 10:52 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 10:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 09:31 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Size bir şey diyim mi 7 gün pre için yaptıklarınıza bak diyenlerin ya babasının parası çok ya da gerizekalılar. En salakça videoya bile ödül var neden ödül kazanmak varken katılmasın ki ? Şimdi kötü video yaptı diye karizması mı çizildi ?

7 gün pre = sadaka
Sokakta her çömene 10 kuruş atıyorlar. Git çöm istersen sokağa ?
Dilencilikle video yapmayı mı kıyaslıyorsun ?

7 gün pre 5 para etmez. Böyle rezil videolarla falan uğraşılmaz 7 günlük premium için.
(09-22-2012 10:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 09:31 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Size bir şey diyim mi 7 gün pre için yaptıklarınıza bak diyenlerin ya babasının parası çok ya da gerizekalılar. En salakça videoya bile ödül var neden ödül kazanmak varken katılmasın ki ? Şimdi kötü video yaptı diye karizması mı çizildi ?

7 gün pre = sadaka

7 gün pre 5 para etmez. Böyle rezil videolarla falan uğraşılmaz 7 günlük premium için.
O senin görüşün tabi parası olmayan biri için çok değerli olabilir totos.gif Gerçi WR'yi bırakmasam bende yapardım ve büyük ihtimalle 1. olurdu videolara baktım da içim karardı Sad
Forumda o kadar bos yorum varki ortada bir emek var iyi yada kotu bos bos yorum yapıp insanın hevesini kursagında bırakmak anca kuücük veledlere yakısacak bi davranış sizi kutluorum . videoya gelince emek verilmis guzel olmus tbrikler size.
(09-22-2012 10:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

7 gün pre = sadaka

1 günlük pre bile çok önemli en azından üyelere özel olan silahlardan alma şansı olur
(09-22-2012 11:10 PM)Fight4Freedom Yazılan: [ -> ]Forumda o kadar bos yorum varki ortada bir emek var iyi yada kotu bos bos yorum yapıp insanın hevesini kursagında bırakmak anca kuücük veledlere yakısacak bi davranış sizi kutluorum . videoya gelince emek verilmis guzel olmus tbrikler size.

ortada ben fazla emek göremedim sadece 2-3 tane koşuşturan oyuncu var zaten başka biseyde yok.
Arkadaşım. 7 günlük pre için karşına 29 lvl sınırsız stamina hacki açık olan adamı dikersen. Ben bırak saygı duymayı, alay ederim alay. 7 günlük pre için girilen şu şebekliklere bak. Can Abi, eğer bu video kanıt olacaksa ben şu player747bilmemne nin banlanmasını talep ediyorum. içinde montaj olmayan bir videoda 4-5 takla üstüne 6-7 kere zıplayıp, taklaya devam ediyor adam. Bariz ortada.
ZAFER ULAŞ YAŞIN KAÇ ? TAM Bİ GERİZEKALISIN
Tamam la ağlama. Demedim bir şey.
yaşın kaç yaşın dolanıyorsun ortalıkta veled
Forumdan zerre kadar anlamadığın belli Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler