Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 5'in Türkiye fiyatı dudak uçuklattı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-22-2012 12:33 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 11:21 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 11:18 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-22-2012 11:12 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]İşin kötü tarafı yurtdışından getirttiğimiz takdirde Türkiye'de kullanamıyoruz Smile Micro sim kart kullanılıyor yurtdışındaki iphone 5 de.

http://ipadtr.org/247/normal-sim-kart-mi...usturulur/

Bu arada fiyat normal içerik ne olursa olsun adı var Sad

Pardon micro sim kart yazmışım. Nano sim kart olacak o Smile

Micro sim kart da zaten iphone ile giriş yaptı. Türkiye geride kalmayacaktır 5 ile nano sim kartlar çıkacaktır. En geç 5-6 ay içinde gevey ile jailbreak 'ı çıkar yurt dışından 300 dolara alıp getirenler çatır çatır kullanır Smile Ayrıca 3300 lira normal teknosa v.b firmaların satış fiyatı olur satış sitelerinden veya Amerika unlock edilmiş hali 2500 lira en fazla olur.

avea çalışmalara başlamış bile Big Grin
Talha abi sat porcheyi al nolcak sanki Big Grin
(09-22-2012 05:16 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Talha abi sat porcheyi al nolcak sanki Big Grin

töbe iphone almam galaxy s3 le mutluyuz Big Grin
(09-22-2012 01:13 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Iphone Alanlar Şu tip insanlar oluyor GENELde :
ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜ ANNEM İSTEDİĞİM RENK IPHONE ALMADI BU PEMBE DEĞİL ÜHÜHÜHÜHÜHÜ FERRARIMLE UYMUYO ANNEMDEN NEFRET EDİYORUM

katılıyorum bro
O paraya öküz aldırdık diyenleri görür gibiyim
Yurtdışından getirttireceğim için sıkıntı yok victory.gif
(09-22-2012 01:13 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Iphone Alanlar Şu tip insanlar oluyor GENELde :
ÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜ ANNEM İSTEDİĞİM RENK IPHONE ALMADI BU PEMBE DEĞİL ÜHÜHÜHÜHÜHÜ FERRARIMLE UYMUYO ANNEMDEN NEFRET EDİYORUM

bende iphone kullanıyorumda tribün çocuguyum ?
Macbook Air alın anasını satayım. Daha mantıklı.
Gercekten boş , israf sadece bi telefon için bu kadar para vermek...Sözüm meclisten dışarı ama salaklık bana göre bu kadar para vermek.
Telefonla istediğim kişileri arayabiliyim yeterBig Grin iPhone 5 bu beklentim için fazla lüks
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler