09-21-2012, 12:35 PM
Sayfalar: 1 2
09-21-2012, 12:41 PM
Güzele benziyor 1 tane izledim şimdi bizim işimiz çok zor.Acaba onlarınkini koysak anlarlarmıki 

09-21-2012, 12:46 PM
Örnek olarak gösterilen "Nathie 944" ve "Chatroulette Versiyon Parodisini" görünce güzel bir şeyler çıkacağına inancım tam 
Chatroulette Versiyon Parodisini çok iyiymiş yalnız

Chatroulette Versiyon Parodisini çok iyiymiş yalnız

09-21-2012, 12:55 PM
Örnek videolar süper

09-21-2012, 01:41 PM
Bunalr işin bizimle dalga geçmek çekin videolarınızıda madara olun 
Canları sıkılmış iş sitresi dur dalga geçelim demişler.
Milleti madar etceğinize 3 haftadır ticket cevabı bekliyorum Allahın belaları. i i i i i i i(Çok güzel haraketler BKM)

Milleti madar etceğinize 3 haftadır ticket cevabı bekliyorum Allahın belaları. i i i i i i i(Çok güzel haraketler BKM)
09-21-2012, 02:53 PM
Ops sistemi,oyuncular tamamen oyunu bırakmadan gelmeli yoksa durum kötü.Benim anlamadığım şey bu sistem okadar zormu? Bunlar neyi bekliyor?
Bence yetkililer çok dar düşünüyorlar.Örnek vermek gerekirse 3 günlük gold premium nexon'da satışta değil.Bu pre gelirse bizler yani forum yetkililerinin event yapma oranı yükselir ve nexona destek olmuş oluruz.Hem oyunda aktif kullanıcı sayısı artmış olur,nexon oyuncu+maddi olarak kar sağlayabilir.Böyle çok basit değişikliklerle oyun düzeltilebilecekken bunların video çek pre al tipinde etkinlik yapmaları bana göre mantıksız.Sonuçta TR serverında 100 oyuncu online,warrock forumlarında bile anlık 100 civarı online var zaten
Yani yapılan eventlar tüm kullanıcıların ulaşabileceği,basit,zahmetsiz ve kısa aralıklarla sürekli yapılan cinsten yani örnek verdiğim gibi 3 günlük pre tipinde eventlar olmalı.
Bence yetkililer çok dar düşünüyorlar.Örnek vermek gerekirse 3 günlük gold premium nexon'da satışta değil.Bu pre gelirse bizler yani forum yetkililerinin event yapma oranı yükselir ve nexona destek olmuş oluruz.Hem oyunda aktif kullanıcı sayısı artmış olur,nexon oyuncu+maddi olarak kar sağlayabilir.Böyle çok basit değişikliklerle oyun düzeltilebilecekken bunların video çek pre al tipinde etkinlik yapmaları bana göre mantıksız.Sonuçta TR serverında 100 oyuncu online,warrock forumlarında bile anlık 100 civarı online var zaten
Yani yapılan eventlar tüm kullanıcıların ulaşabileceği,basit,zahmetsiz ve kısa aralıklarla sürekli yapılan cinsten yani örnek verdiğim gibi 3 günlük pre tipinde eventlar olmalı.09-21-2012, 03:35 PM
Abi yalnız "Oppa" değil "Oppan" 

09-21-2012, 11:14 PM
Boğaç'da tutturdu yarın kafede gangnam style çekelimde çekelim rezil edicek bizi 

09-21-2012, 11:29 PM
(09-21-2012 01:41 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bunalr işin bizimle dalga geçmek çekin videolarınızıda madara olun
Türkçe çevirisini atar mısın bana özelden.
09-24-2012, 01:16 PM
(09-21-2012 11:29 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](09-21-2012 01:41 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Bunalr işin bizimle dalga geçmek çekin videolarınızıda madara olun
Türkçe çevirisini atar mısın bana özelden.

Sayfalar: 1 2