Çoktandır girmiyordum foruma bugun gireyim dedim forum forumluktan çıkmış reklam ajansına dönmüş 2 kuruş fazladan alıcaz diye düzen mahvolmuş Site açıldıgında emek veren o kadar abilerimin,kardeşlerimin emekleri boşa gitmiş .
-EK olarakta Warrock forumunda neden farklı oyunların reklamları var ?
Bu yorumada bir şey eksik donma ve kasmayıda eklemek lazım.Warrock bittiği için.Tüm warrock forumları birer Ölü forum oldu.Hit 'te ise hep clan maçları paylaşılıyo bitti artık beeeeeeeeeee

forumun giderlerini sen karşılayacaksan kaldıralım hemen ?
forum yönetmek o kadar kolay değil arkadaşlar oradan bakıldığı gibi gözükmüyor, bunun serverı var domaini var ts sunucusu var varda var...
forumu kapatmasınlarda

(09-20-2012 11:17 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Çoktandır girmiyordum foruma bugun gireyim dedim forum forumluktan çıkmış reklam ajansına dönmüş 2 kuruş fazladan alıcaz diye düzen mahvolmuş Site açıldıgında emek veren o kadar abilerimin,kardeşlerimin emekleri boşa gitmiş .
Daha ne kadar dememiz gerekicek. Emekleri boşa gitmiş diye birşey yok arkadaş. Sadece forumun kendini geçindirebilmesi için destek lazım. Oda şuan için buradan karşılanıyor he dersen yok nexon reklam vericek onuda koyalım. Ama olmadığı için bizde bunu koyduk ister tıkla ister tıklama ama forumun bir gün daha iyi bir yere gelmesi için günde 1 tıktan kimse ölmez. Hadi eyw.
(09-20-2012 11:32 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (09-20-2012 11:17 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Çoktandır girmiyordum foruma bugun gireyim dedim forum forumluktan çıkmış reklam ajansına dönmüş 2 kuruş fazladan alıcaz diye düzen mahvolmuş Site açıldıgında emek veren o kadar abilerimin,kardeşlerimin emekleri boşa gitmiş .
Daha ne kadar dememiz gerekicek. Emekleri boşa gitmiş diye birşey yok arkadaş. Sadece forumun kendini geçindirebilmesi için destek lazım. Oda şuan için buradan karşılanıyor he dersen yok nexon reklam vericek onuda koyalım. Ama olmadığı için bizde bunu koyduk ister tıkla ister tıklama ama forumun bir gün daha iyi bir yere gelmesi için günde 1 tıktan kimse ölmez. Hadi eyw.
öle dedinya hemen 5 kere tıkladım bile

Forum daha iyi bir yere mi geleçek güldürme beni.Ölü bir oyunlamı iyi bir yere gelecek.Tolga sende eski oyunculardansın eskilerden kim kaldı.Ki Artık bitti beee Gülümm

Beyler ben alternatif çözüm sundum size mobil sürümünü kullanırsanız reklam görmessiniz.
Metin'inde söylediği gibi bazı giderler var ve bunu cepten ödemek yerine reklam alınıyor eğer biri ben kendim giderleri karşılarım derse memnuniyetle reklamlar kaldırılır diye düşünüyorum.
(09-20-2012 11:35 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ] (09-20-2012 11:32 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (09-20-2012 11:17 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Çoktandır girmiyordum foruma bugun gireyim dedim forum forumluktan çıkmış reklam ajansına dönmüş 2 kuruş fazladan alıcaz diye düzen mahvolmuş Site açıldıgında emek veren o kadar abilerimin,kardeşlerimin emekleri boşa gitmiş .
öle dedinya hemen 5 kere tıkladım bile
Fazla tıklamayın bu sefer fazla tıklıyorsunuz diye aksine siteyi engellerler bu sefer biz tıklatıyoruz diye

Mobil kullanın beyin bedava.