Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gelen Tıcket Cevabı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar çarımın yani llnewaresll'nin neden ban yediğini öğrenmek için tıkcet attım cevap geldi çevirirmisiniz lütfen Smile

Dear WarRock Player,

As you may know, the reasons listed for the mass ban that took place on the 9.6.2012. Can range from using hack's to using gamebooster. Gamebooster if set up correctly can lead you to get an advantage over other player's, as it works similiarly to Over clocking. You have only been given a 30 day ban. Please wait out your time and then feel free to continue to play.

Regards,
NXBoomer
Anladığım kadarıyla gamebooster kullandığını söylüyor o program oyun için bilgisayarın özellikleriyle oynuyor galiba ondan dolayı ban atmışlar ama 30 günlük ban yemişsin zamanın geçmesini bekleyin sonra oyuna devam edin tarzı bişey diyor...
Tamam teşekürler yani Gamebooster yüzündne yemişim ban 30 gün keşke kullanmasaydım buda bana ders olsun
Kesin bir sonuç verilmemiş. HACK kullanmaktan GAMEBOOSTER'a kadar her şey olabilir denmiş. Cevap veren CAN ABİ olunca, mecburen Gamebooster niye banlatıyo ya vıdı vıdı diyenleri önlemek için de Gamebooster'ın neden ban sebebi olduğunu açıklamış. Sonuç olarak 30 gün.
ben game booster la girerken 10010 mu ne öyle bir hata veriyordu (Eskiden)
Yav he Zafer he
Yav He'yi de banlattığın charın sahibinden mi öğrendin
Referans Adresler