Tebrikler aykut kocaman çok iyi futbolu defansa çekerek yine beraberliği yakaladı arkadaş sahada 11'e 11 oynuyoruz ama saha dışında 1 kişi eksiğiz.
Ne zaman akıllanacak bu fenerliler? Dakika 75 tribünler atkı şovu yapıyor,koydukmu diye beste giriyor.Dakika 90+4 skor 2-2 herkes susmuş,yarısı ıslıklıyor.Demek ki neymiş ? Dereyi görmeden paçayı sıvamıyacaksın kardeşş elin takımı gelir 2 tane golü atar geçer öyle kalırsın.
Allah Belanı versin Aykut Kocaman ne denirki şimdi.
Vallahi şimdi sevinenleri gördüm aklıma dünkü maç geldi açık konuşayım dün akşam halay çekiyodum.

Asıl size acıyorum ne oldu yere goke sıgdıramadıgınız aykut kocaman yenilince böyle mi oluyor??
(09-20-2012 11:52 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Asıl size acıyorum ne oldu yere goke sıgdıramadıgınız aykut kocaman yenilince böyle mi oluyor??
Yere göğe sığdıramadığınız Hagi'yi ben mi ıslıkladım ben mi istifaya zorladım?
Hagi futbolcu olarak sevildi Teknik Direktorlukte hiç birimiz onu övmedik. Hagi unutmayın Riberyi dünya futboluna kazandıran adamdır. Ugur gür maçı kazansanız ben galatasaraylıydım dun derdin , taraftarlık boyle olmuyor.
Biz aykutun gönderilmesini istiyoruz savunmuyoruz bu böyle olmaz bence aık gönderilsin deplasmanda ya beraberlik ya mağlubiyet kendi sahamızda aynı oyun kötü oyun bu böyle olmaz gödnerilsin bence