Macun kurumuştur sen salak mısın ? birşey diyoruz ki var bir bildiğimiz.İşlemci fanının RPM'i ile oynayamazsın sıcaklığa göre o kendini ayarlar ayrıca fanın max.RPM ile dönüyorsa yapıcak birşey yok daha performanlı bir soğutucu alman gerekir.Ama tabi sen biliyosun en iyisini

(09-18-2012 05:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Macun kurumuştur sen salak mısın ? birşey diyoruz ki var bir bildiğimiz.İşlemci fanının RPM'i ile oynayamazsın sıcaklığa göre o kendini ayarlar ayrıca fanın max.RPM ile dönüyorsa yapıcak birşey yok daha performanlı bir soğutucu alman gerekir.Ama tabi sen biliyosun en iyisini 
La bırak, yardım ediyorsun, ben de biliyorum diyip hakaret etmediği kalıyor bir tek. 6 Sene sonra değiştirir kuruyup dökülen macununu.
Yanınca işlemci aklı başına gelir.Kaç gün dayanır lan işlemci 99 derecede
Ayrıca bir not düşmek isterim ki her ay macunu yenilerim ve %100 yükte 65 i geçmiyor işlemci
(09-18-2012 08:23 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Yanınca işlemci aklı başına gelir.Kaç gün dayanır lan işlemci 99 derecede
Ayrıca bir not düşmek isterim ki her ay macunu yenilerim ve %100 yükte 65 i geçmiyor işlemci
AMD 90% civarında 50ye varmıyor.
birincisi yanarsa bu seni ilgilendirmez ikincisi artik oyun acmiyacagim icin 70 derece gecmiyor sorun olmaz bay cok bilmis