Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 5.Slot
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herhangi birinin itemleri arasında 5.slot olup olmadığını nasıl anlarız? 5.slotu olanlar var hangisinin hack ile 5.slot açtığı veya gerçekten cash ile aldığı anlaşılmıyor.Stats dan baktım bir ara itemlerimiz gözüküyordu orada fakat göremedim.5. slot hacki olan kişiler var böyle.Öğrenmenin yolu var mı bunu ?
Suan ögrenilmiyor diye biliyorum barış.
Biraz muhabbet et çoğu anlatıyor zaten Big Grin
Zaten 5. slot para ile satılmıyor mu? 22k yanlış hatırlamıyorsam(büyük ihtimal yanlış hatırlıyorumdur, çünkü bayadır girmiyorum Big Grin) 5. slotu hack ile açsa nolluur, açmasa nooolluurr Big Grin
Bende daha 17 gün var Smile 30 gün premium aldım ilk basta gelmedi sonra 45 gün geldi hersey 5. slotta 45 gün falan oldu basladım oynamaya 2-3 tur sonra baglantı koptu tabi kazandıgım hersey gitti tekrar girdim premden gelen itemler 60 gün olmus Smile Premium'un kendisi haric yani suan belli olmuyor böyle işler Smile
(09-17-2012 06:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Zaten 5. slot para ile satılmıyor mu? 22k yanlış hatırlamıyorsam(büyük ihtimal yanlış hatırlıyorumdur, çünkü bayadır girmiyorum Big Grin) 5. slotu hack ile açsa nolluur, açmasa nooolluurr Big Grin

Dinarla satılıyor ama gold premiumlulara özel.Oyunda çoğu presizde var bu 5.slot.Sen hack açtın da diyemiyorum desem bile cash ile aldım diyor geçiştiriyor.
Bak onu bilmiyordum Big Grin
Tek çare TeamViewer bilgilerini istemek ve bakmak. Atar yaparsa hiç uğraşma alt tarafı ekstra 1 silah kullanıyor yani Big Grin
(09-17-2012 07:02 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bak onu bilmiyordum Big Grin
Tek çare TeamViewer bilgilerini istemek ve bakmak. Atar yaparsa hiç uğraşma alt tarafı ekstra 1 silah kullanıyor yani Big Grin

Tamam da bu belli etmeden Wall hack kullandığını da göstermez mi ?
sadece 5. slot bulunduran hacklerde var diyebiliyorum.
Beyler hiç mi okumadınız sağ tarafta liste var. Ne istersen onu açıyosun Smile

http://www.google.com.tr/imgres?q=warroc...,s:0,i:109

google saolsun buldum bi tane. Beta'dan kalma Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler