Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 25 Kız 1 Erkek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bİldiğiniz üzere İskenderuna tayinimiz çıkmıştı, bugun okula gittim.

Okul güzel ama sınıfa bir girdim tek erkek benmişim 25 kız , 1 erkek öğle yemeğinde de kaçtım geldim hala şoklardayım sevinsem mi üzülsem bilemedim

[Resim: IMG_1829.JPG]
Bizim sınıfta öle ya 30 kişi yiz 8 erkeyiz Big Grin sevın sevın Big Grin
Ben sana dedim kız meslek lisesine gitme diye Big Grin
(09-17-2012 02:05 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Ben sana dedim kız meslek lisesine gitme diye Big Grin

ha desene kız meslek lisesi normal ozaman ne beklıyorsun kız meslek lisesinde Big Grin
Bizim sınıf okulun en küçük sınıvı mudur:Tarih Mudurbaş.y.:Matematik. Mudur.y.Dİl A. dersine giryor.20 kişilik sınıvda 5 erkek gerisi kız Tek kötü yanı Beden dersi tek kale maç mı olur koca halısahadaSadDOST
Bizim sınıf kocaman ama sadece 18 kişiyiz hergün 4-5 kişi zaten gelmiyor okula ben ne yapıyım? Kaldım tek basıma Sad
(09-17-2012 02:05 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Ben sana dedim kız meslek lisesine gitme diye Big Grin

bilemedim edemedin keşke seni dinleseydim Big Grin Allahtan 2 gün okul 3 gün hastane
Oha oha Sad Bizim lisede 25 erkek 1 kız dı oda hücumbot gibiydi Sad Küfür filanda ediyordu Sad Çok şanslısın sevin sevin Sad
15 erkek 21 kız toplam 36 kişiyle ders işliyoruz Sad
sevin çok iyi :Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler