Ya bukadarda olmaz nası olduda bukadar çok oyuncu aynı anda bu oyunu bıraktı. Hadi bugün veletler okula başladı Peki ya diğerleri.
Can (Admin) Bana kalırsa tek umudumuz sen kaldın, bu oyuncuları tekrar turk serverına kazandırmanın bi yolunu bulmalısın kardeşim.
Haaa bide bu arda aw50 nezaman pazara gelecek bilgisi olan varmı ?
Onlar türk serverına gelmiyorsan sen avrupa ya git
(09-17-2012 01:26 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Onlar türk serverına gelmiyorsan sen avrupa ya git
harbi ha bu bizim Türk oyuncularını anlamak imkansız ha türkiye sunucusnda oynadın he avrupada ne farkı var? Sanki oyundaki adamlar ile konuşuyormusun , ayrıca durmadan türkiye serverında küfür yiyorum , cok hack var diye yakınıyosunuz iyi işte sende orda oyna

aw50 gelse ne olacak? kimi vuracaksın ? oyuncu kalmadı ki
Gerek illegal yolla oyun oynayan, gerek küfür delisi olan çocuklar ve büyümüş ama aklı küçük kalan çocuklar yüzünden bıraktım ben oyunu

(09-17-2012 01:26 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Onlar türk serverına gelmiyorsan sen avrupa ya git
Öyle diyorsun da fark var.Türk serverinde pingler yeşil europe de kırmızı orada oynanmıyor.
War Rock devri bitmiştir arkadaşlar çok bile dayandı bu oyun . Oyunu bırakmalarınında en büyük sebebi Hack ortadan hiç bir zaman kalkmadı ve kalkmayacaktır herhangi bir yenilik gelmiyor bırakın gitsin zaten Nexon şirketini sevmiyorum ...!
(09-17-2012 08:47 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]War Rock devri bitmiştir arkadaşlar çok bile dayandı bu oyun . Oyunu bırakmalarınında en büyük sebebi Hack ortadan hiç bir zaman kalkmadı ve kalkmayacaktır herhangi bir yenilik gelmiyor bırakın gitsin zaten Nexon şirketini sevmiyorum ...!
Kusura bakma ama Nexon da bize bayılmıyor

(09-17-2012 03:41 PM)ifşacı Yazılan: [ -> ]aw50 gelse ne olacak? kimi vuracaksın ? oyuncu kalmadı ki
Abartma.

(09-17-2012 02:02 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (09-17-2012 01:26 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Onlar türk serverına gelmiyorsan sen avrupa ya git
harbi ha bu bizim Türk oyuncularını anlamak imkansız ha türkiye sunucusnda oynadın he avrupada ne farkı var? Sanki oyundaki adamlar ile konuşuyormusun , ayrıca durmadan türkiye serverında küfür yiyorum , cok hack var diye yakınıyosunuz iyi işte sende orda oyna 
Pingler 200'den başlıyor. Bu fark var