Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2 Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Çok yakında " BfBc2TR.Com " sitesinden Battlefield Bad Company 2 oyununun resmi olmayan fan ve destek sitesini açacağız.

Ekipte yer almak isteyen ve daha önce Bad Company deneyimi olan yeni ekip arkadaşları aramaktayız.

İlgilenen arkadaşların " kaan@topal.biz " adresine aşağıdaki içerikle email atmalarını isteyeceğim.

Konu : BFBC2TR.Com Ekip

İçerik :
Ad Soyad :
Okuduğu okul veya Çalıştığı iş :
Bad Company 2 oynayacak mı ? :
Daha önce herhangi bir forum ekibinde yer aldı mı ? :
Seyahat etme problemi var mı ? ( Yurt içi ve Yurtdışı ):

Şimdilik bu kadar.
Community geliştikçe ekibi güçlendireceğiz.

Şimdilik son haberler bunlar.

-Kaan

TaTy

Bilgisyarım kaldırsa burayı bırakıp gelcemde ah ah Smile P4 le olmuyor Smile
Kaan Abi

Amd Athlon 64 Processor 3500+
İşlemci : 2.2 Ghz
Ram : 1 Gb
Ekran Kartı : GeForce 8400 GS 512

Kaldırır mı Key de alıcam Orjinel olmadan oynanmıyor diye biliyorum zatn
Çok güzel düşünmüşsün kaan.Ayrıca şuan Battlefield Bad Company 2 online oynayan varsa oyunda beni eklesin CashboyTR nick
(03-08-2010 02:07 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Kaan Abi

2 gb ram lazım işlemci de 2.00 GHz core 2 duo olması lazım ekran kartın 256mb dx 9.0c
(03-08-2010 02:08 AM)cashboytr Yazılan: [ -> ]Çok güzel düşünmüşsün kaan.Ayrıca şuan Battlefield Bad Company 2 online oynayan varsa oyunda beni eklesin CashboyTR nick
(03-08-2010 02:07 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Kaan Abi

2 gb ram lazım işlemci de 2.00 GHz core 2 duo olması lazım ekran kartın 256mb dx 9.0c

Pff Bi Uçak almam gerek omzan Nyse bi denerim genede Yeni Bilg. aldı mı oynarım omzan
Saol cwbbın için
Bu oyunu oynayacam bende
Oyunu indiriyorum Smile bakalım
Bad company iyi bir oyun; ts mizde de bu oyunu oynayan 3 adet yabancı grup var...
Ancak forumsal olarak yapılanması ne derece tutarlı olacak bilemiyorum. Kendi yapılanmamız içerisindede ileriki günlerde yabancı ülkelerdeki playerlar ile ortak bir çalışma yapacağız zira bad company ile iştigal eden 4 yabancı oyuncu grubu daha önümüzdeki hafta bize katılacak.Onlardan öğreneceklerimizide sizlerle seve seve paylaşırız...
İntel core 2 quad işlemci 2.40 GHz
256 bit 256 mb ekran kartı [Ati radeon HD 2900 GT]
Ram 2 GB
Bu oyunu kaldırır mı ?
BF serisi oyunları gerçek oyuncular oynayabiliyorlar diğerleri ise sadece oynadıklarını sanıyorlar Smile
Bu tarz FPS oyunlarda her zaman varım ve herkese seve seve yardımcı olurum.
SEVGİLERLE...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler