Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sene çok çalışacam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
11 tane alttan ders bırakara bıraka liseyi bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki ; lise ameleliktir... Lisede gördüğünüz göreceğiniz dersler sadece vakit geçirmeye yarar... Senin bütün notların 5 olsada önemli olan üniversite sınavındaki başarın ve ordaki notlarındır. Ama şöyle bi gerçek varki üniversteden mezun olanlarda işsiz ve üniversitede bi işe yaramıyor. Hayatta başarılı olmak için sakın okula güvenmek gibi bi aptallık yapmayın. Bende size tavsiye...
Okumadıgım nerden Belli Meb Poşetlerinin Yırtılmasına Yabancıyım
Alıntı:11 tane alttan ders bırakara bıraka liseyi bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki ; lise ameleliktir...
Abi 11 tane dersi alttan vererek bitirdiysen zaten liseyi sen okumamışsın ki..
Ancak üniversite ve sınavlar için dediklerine harfiyen katılıyorum.
Benden de bir tavsiye o zaman. 3 sene oldu lise biteli ve son 1 senedir okul ortamını,çalışma ortamlarını mumla arıyorum. Gerçi 3 senedir 3-4 ayda bir ziyarete gidiyorum ancak lisenin yeri her zaman ayrıdır. Kıymetini bilin derim..
Valla suan Türkiyede olsam lise 2 yada 3 oluyorum galiba bilmiyorum yanmıstım ama Almanyada allahtan dersler kolay (yani benim seviyedeki okul) kafamı dinliyorum valla ama burdada staj saçmalıgı var isin yoksa iş ara simdi Türkiye gibide degil ondan cekiyorum bi atlatsam son senemi burda rahat geciricem Smile
Üniversiteye hazırlanacağım dedim yok abi çalışamıyorum.Okuldaki dersler kolay dinleyince yapıyorum da iyi kötü üniversite de tuttururum gibime geliyor fakat üniversite ve sonrasında ne yapacağım bilmiyorum.Tarih öğretmenliği istiyordum kpss si var üniversite sonunda onu kazansan bile atanamama olayı var.Sonumuz ne olacak acaba
Öff Dersleri Boşver Sabah erkenden kalkmak boğuyor insanı.
SBS OLDUĞUNDE NAPACAN ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSU
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler