Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M14 Neden Px'te?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle Merhabalar WarrockTR,

Benim merak ettiğim birşey var... War Rock oyununa başladığım zamandan beri, yani yaklaşık 3 yıl... Hep M14 yasak diyorlar. Yasak diyorlarda, bu M14 neden Px'e konulmuş o zaman?
Bi' odada exp almak için M14 + Flash kullanıyorum, ve oyundan atıyorlar. Böyle bir saçmalık olamaz... Bizimde exp alma hakkımız var, ve bu hakka kimse engel olamaz. En azından hack yada daha farklı hile programları kullanmıyoruz. Sonuçta M14'te oyunun bi' itemi...

Bu durum canımı sıkmaya başladı... Cidden ayıp yani. Oyunun sonlarına doğru M14 kullandım ve beni oyundan attılar. % bile alamadım. (Sinirlerime hakim olabiliyorum, sabrım taşınca neler olacak acaba...)

Saygılar, sevgiler.
Benim obür chardada m14 attığımda yasak diyip odadan atıyorlar kardeşim biliyorum bende zor tutuyorum kendımı bir gün patlıyıcaz ama hadi hayırlısı.

Ve şu m14 atınca kasma problemi allaha şükür bende ole bişi olmuyor,ve karşıdakilerin pc lerinin kasmasıda beni hiçmi hiç alakadar etmıyor ve bunları çoğu zaman yüksek lv ve premium kullanıcıları yapıyor madem o kadar paran var 200/300 tl ayırda ''ekran kartı'' ile ''Ram'' al ama, bize attırmicaklarya onu düşünen yok artık oynuya oynuya beyinleri sulanmış onların...
Bunun pc kasmasıyla alakası yok,onların mazereti bu. Asıl konu adrenalin alamadıkları için bunu bahane ediyorlar ve ben 8'lik odalarda atıyorum ve atanada bişey demiyorum diyemem de...!
Saygınız olsun biraz topluma ayak uydurun,millet sizin için parasını harcayıp adrenalin mı alicak
.. Zaten oynanan oyunun kurucuları ilgi verse hersey serbest olur paralarının hakkını kazanırlar

Bu çok saçma.. Gereksiz konu
(03-08-2010 12:49 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Öncelikle Merhabalar WarrockTR,

Benim merak ettiğim birşey var... War Rock oyununa başladığım zamandan beri, yani yaklaşık 3 yıl... Hep M14 yasak diyorlar. Yasak diyorlarda, bu M14 neden Px'e konulmuş o zaman?
Bi' odada exp almak için M14 + Flash kullanıyorum, ve oyundan atıyorlar. Böyle bir saçmalık olamaz... Bizimde exp alma hakkımız var, ve bu hakka kimse engel olamaz. En azından hack yada daha farklı hile programları kullanmıyoruz. Sonuçta M14'te oyunun bi' itemi...

Bu durum canımı sıkmaya başladı... Cidden ayıp yani. Oyunun sonlarına doğru M14 kullandım ve beni oyundan attılar. % bile alamadım. (Sinirlerime hakim olabiliyorum, sabrım taşınca neler olacak acaba...)

Saygılar, sevgiler.

Genelde 16 kişilik odalarlar bilgisayar kasıyor m14 atmak istiyorsan 8 kişilik odalara gir.
Remzi abi kusura bakma ama 8 lik ' te zor kasar m14 atarsan 16 lık ' ta kasıyor ama M14 atınca.
m14 kalabalık odada kasar ama benden yana bir problem yok atan atsın isterse bütün herkez atsın Smile
Herkesin sistemi sizin kadar iyi olmayabilir.128 mb ekran kartıyla oynayan arkadaslarımı biliyorum.Onların evine gittiğimde nasıl kastığınada şahit oldum Smile
[16'Lık oda.]
Bazılarının pc'sinin kasması bizi ilgilendirmez. Smile
Benim pc'imde öyle bi' sorun yok, ve sorunda yok.

Alican benim açtığım konu seni alâkadar etmez, boş gevezelik etme.
Topluma ayak uyduracak olsam, toplum kadar seviyesiz olurdum. Sen rahat ol.

Düşünceleriniz için teşekkürler, Sarp konuyu kilitlersen sevinirim kardeşim.

Edit: Kilit / ForYouKill
Referans Adresler