Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack Sorunu Çözümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bence europa serveri kapatılsın.Açıldığından beri Türkler ve diger ülkeler taraf oldu yabancılar hack bahane edip türkleri atıyorlar.Türklerde aynısını yapıyo ve taraflar arasında Yan charlarla hack açılıyo.BENCE SERVER KAPATILSIN.
3 aydır oyun oynamıyoruz.
BİRAZDA OLSA DÜZELECEKTİR.victory.gif
Zaten resmi forumda Türkleri europadan atmak için kampanya başlatılmış.Resmi forumda bile Türklere hakaret var.
İşte:
[Resim: d2mh5.png]
Europe2 sunucusunun bize kapatılması Türkler için bir yenilginin kabulü olur. Buna hiç bir zaman izin vermeyeceğim görevim süresince. Şu an International görevi gören bir sunucu o ve bize açık olması gayet güzel bir şey.
Çevirisi:

Ben de katılıyorum! Ama Yönetici bunlar 3000'den fazla oyuncu olduğundan, sunucu Türk kaldıramadı ve oyun için büyük bir kayıp olacağını söyledi ....!
İyide o kadar kişi oynamıyor ki. Sadece var olan karakter sayısı o. Boş yere kullanıcı açan çok olduğundan o sayı 5 bini bulabülü
Öyle ama onlar yüzünde oynayamıyoz odadan atıyorlar beni herkez tanır ben bgcıyım sadece ohara oynuyorum baska mapda goremessin beni bunlarda oharaya salca olmus bana hack demiyorlar Türk diye atıyorlar.Sonra Başlıyom ana bacı.
Onların çoğu hack.
Bizim Türkler ise atıldıkları için onlara karsı hack acıp gelıyorlar.Hack bu yüzden çoğaldı.
(09-15-2012 09:56 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Europe2 sunucusunun bize kapatılması Türkler için bir yenilginin kabulü olur. Buna hiç bir zaman izin vermeyeceğim görevim süresince. Şu an International görevi gören bir sunucu o ve bize açık olması gayet güzel bir şey.

Çok doğru söylemissin.Europede türkiye adı altında odalar kurun gördükçe kudursunlar.
Europayı işgal edin işte victory.gif
Ben geldigimde pek hack yoktu oyunda ilk başladıgımda ne güzel oyun fılan dedim cash almıştım milletin silahlara özenmiştim sonra 1 hafta sonra bi adam hacker var filan dedi bende pc ye filan giriyorlar sanmıştım oyunu kapatmıştım hiç bir oyun warrock ve knightın yerini tutmuyor alıştık tabi ama oynanmıyor be abi azda olsa oynanmıyor :/
(09-15-2012 09:42 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Zaten resmi forumda Türkleri europadan atmak için kampanya başlatılmış.Resmi forumda bile Türklere hakaret var.

ozaman sizde şu lanet oyuna para yatırmayıp oynamayıp boykot edin
? Ss.gif
Gecen bana terörist dediler la Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler