Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gladiatus
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
bana 4 tane daha lazım lütfen yardımm Sad
(09-15-2012 01:31 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]bana 4 tane daha lazım lütfen yardımm Sad

Sıktın ama . 2 gündür 10-15 tane konu açıldı 5 'i gladiatusla alakalı.
Chrome - Exploler kullanmıyomuydun sen ? Birinden aç 4 tane hesap . Modlar bakmıyo fazla ban yo kartık sadece pushingten yaparsan yersin. Kendin aç . Yorma milleti.
ahh ahhh sen nasıl biliyon bu oyunu anlamadım ki mozilla chrome fark etmez adminler direk IP adresinden kontrol edip ban atıyor ah hüseyin ah Big Grin
(09-15-2012 02:11 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]ahh ahhh sen nasıl biliyon bu oyunu anlamadım ki mozilla chrome fark etmez adminler direk IP adresinden kontrol edip ban atıyor ah hüseyin ah Big Grin

Mozilla Chrome fark eder. Şu sıralar kaç kişi ban yedi say bakalım ? Eskisi kadar bakmıyolar oyuna.
tamam arkadaşım sus artık yeter olayı büyütüyosun dahada fark eder diyorum o kadar.
(09-15-2012 02:28 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]tamam arkadaşım sus artık yeter olayı büyütüyosun dahada fark eder diyorum o kadar.

Kusura bakma kardeşim ama oyunu sadece level almak için oynayan biriyle muhattap olmam. Oyunu biliyorum mu diyosun ?
90 seviyesin eyvallah emek var. Eğitimlerin ortada.. Kazanılan altın oranın ortada. Savaş sonuçların ortada . 90 level olupta 50 level bossu kesmek veya 50 level adamı yenmek işte değil anladın mı ? Gladiatus forumundan bak rekorlara kimin adları var. Bundan sonra da gladiatus hakkında konu açmamanı öneriyorum. Gören gördü zaten konuyu.
arkadaşım ben 50 lwl oyuncu kesmiyorum 90 lwl ım 96 lwl zindan boss una dalıyorum 2.olarak +90 lwl oyunculara saldırıyorum zindan rekorlarında kimler varmış sen söle bakayım .
(09-15-2012 02:35 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arkadaşım ben 50 lwl oyuncu kesmiyorum 90 lwl ım 96 lwl zindan boss una dalıyorum 2.olarak +90 lwl oyunculara saldırıyorum zindan rekorlarında kimler varmış sen söle bakayım .

ismimi sıkça görürsün v10 da.
adını söle ve rica ediyorum artık sus.
Bu arada iyi bi zindancı isen zindan bosslarından en fazla 15 level düşük olmalısın..

Örnek oalrak Frank v10'da 90'dı. 70 levelde giriliyodu mesela.
70 level'de kesen nadir bulunur.

s6 nın zindancısı da Mountainkinig ben s2deydim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler