Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Resident evil 5 skrillex
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
resident evil 5 skrillex, resident evil 5 film sonu müzik, resident evil retribution skrillex, resident evil retribution film sonu müzik, resident evil 5 retribution skrillex, resident evil 5 retribution film sonu müzik, resident evil intikam skrillex, resident evil 5 intikam film sonu müzik, resident evil intikam film sonu müzik, resident evil 5 intikam skrillex

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw

Arayan olur diye Yandex ve Google'de sıralamada çıkarsak sevap işlemiş oluruz Smile
Alican gittin mi bu filme nasıldı ?
Tum serıyı ızledım en son cıkan fılmede gıdıcem bıde su the walking dead bı baslasa Smile
Filmin efektleri süper ötesi. Senaryosu dandik, iyi kurgulayamamışlar. Her şeyi anlatmayacağım azıcık merak içerisinde olun Big Grin Fakat bir ara Inception mu izliyorum diye düşünür oldum Big Grin Ada Wong'un elbisesine aşık oldum. İş sahibi olduğumda ve eşim olduğu zaman bu elbiseyi yaptıracam ona koydum kafayı Big Grin
Filmin sonunda kale savunması tarzı oluyor ve sanırım 6. filmde kale savunması olacak. Son sahnedeki kuşlar Avatar filminden hacılanmış gibime geldi Big Grin Neyse dahasına gerek yok.
Özetle: Alice, TVirüs'üne geri kavuşuyor.
(09-15-2012 03:11 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Filmin efektleri süper ötesi. Senaryosu dandik, iyi kurgulayamamışlar. Her şeyi anlatmayacağım azıcık merak içerisinde olun Big Grin Fakat bir ara Inception mu izliyorum diye düşünür oldum Big Grin Ada Wong'un elbisesine aşık oldum. İş sahibi olduğumda ve eşim olduğu zaman bu elbiseyi yaptıracam ona koydum kafayı Big Grin
Filmin sonunda kale savunması tarzı oluyor ve sanırım 6. filmde kale savunması olacak. Son sahnedeki kuşlar Avatar filminden hacılanmış gibime geldi Big Grin Neyse dahasına gerek yok.
ben izledim filmi aynen katılıyorum efektler güzel ama senaryosu dandikdi ama izlenebilir aksiyon dolu 10/7 veririm Smile
(09-15-2012 03:40 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 03:11 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Filmin efektleri süper ötesi. Senaryosu dandik, iyi kurgulayamamışlar. Her şeyi anlatmayacağım azıcık merak içerisinde olun Big Grin Fakat bir ara Inception mu izliyorum diye düşünür oldum Big Grin Ada Wong'un elbisesine aşık oldum. İş sahibi olduğumda ve eşim olduğu zaman bu elbiseyi yaptıracam ona koydum kafayı Big Grin
ben izledim filmi aynen katılıyorum efektler güzel ama senaryosu dandikdi ama izlenebilir aksiyon dolu 10/7 veririm Smile

7 üzerinden 10u nası veriyon lo
Filme bugün gittim ada nın elbisesi harbi iyidi Smile
Bide bi yerde baya bi saçmalık vardı kız zenciye vurdu öldü bizim kıza vurdu ölmedi Smile
Luther daha güçsüzmüş demekki Big Grin Süt içeymiş bunlar olmazdı Big Grin
Bugün gittim filme ilk 5 serinin içinde 4.lük koltuğuna oturdu ama burda filmi kötülemiyorum , seri güzel abi ne yaparsın Smile
Bu kadar övdünuz gidicem yav
Referans Adresler