Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ...Ve o heykel açılıyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kaptan Alex, dün 35 yaşına girdi. F.Bahçeli taraftarların yaptırdığı heykeli bugün 14.00'te açılıyor. Törene Aykut Kocaman da katılacak

[Resim: d1ybu.jpg]

Fenerbahçe taraftarları, futbol takımı kaptanı Brezilyalı oyuncu Alex de Souza'nın heykelini cumartesi günü açacak.
14 Eylül 1977'de Curitiba'da dünyaya gelen kaptan Alex dün 35. yaş gününü kutladı. F.Bahçeli taraftarlar Alex'e doğum günü hediyesini bugün saat 14.00'te Kadıköy'de bulunan Yoğurtçu Parkı'nda verecek. 1907 ÜNİFEB, Fenerbahçeliler Derneği, Cefakar Kanaryalar ve Vamos Bien taraftar gruplarının yaptırdığı Alex'in heykeli bugün açılacak. Alex'in heykeli, efsane Lefter'in 2009'da dikilen heykelinin 50 metre yakınında yer alacak. Açılışa Aykut Kocaman da gelecek.
MALİYETİ TAM 32 BİN LİRA

Başkan Aziz Yıldırım'ın ise Topuk Yaylası'ndaki programı nedeniyle açılışa gelmemesi bekleniyor. Alex'in heykeli, yaklaşık 32 bin liraya maloldu. Bu parayı Fenerli taraftarlar kendi aralarında topladı. İş adamlarının katkı yapma isteği kabul edilmedi. Heykelin kaidesinin arkasına hesaba para yatıran taraftarların isimleri yazılacak. Lefter'in heykeli ile aynı malzeme kullanıldı.

PEKİ AZİZ YILDIRIM KATILACAK MI?
NTV Spor'da katıldığı canlı yayında Alex'in heykeliyle ilgili olarak "Ben Metris'teyken taraftarlar geldiler, heykel yapma niyetimiz var dediler. Ben de 'yapın' dedim. Taraftar yapar, biz bir şey diyemeyiz. Alex'in heykelinin dikilmesinin bana ne zararı var. İşim yoksa ben de katılırım. İşim varsa gitmem. Bu ülkede bir tek Atatürk'ün heykelini dikerim ve gider gerekeni yaparım. 14 senede şahsım adına bir şey yaptırmadım. Taraftar her şeyi yapar, saygı gösteririm. Müsaitsem giderim, değilsem kendimi ayarlayıp organize etmem" ifadelerini kullanan Aziz Yıldırım'ın açılışa katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.
televizyondan yayınlanacak mı ?
Yayınlanır nvtspor ligtv fbtv Büyük ithimalle bu kanllarda yayınlanabilir
NtsVporda Yayınlanır.
Aykut ve aziz gelmezse açılışa mümkünatı varsa istifa etsinler.
(09-15-2012 12:53 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Aykut ve aziz gelmezse açılışa mümkünatı varsa istifa etsinler.
yavaş.başkan isterse gider isterse gitmez.
(09-15-2012 01:16 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 12:53 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Aykut ve aziz gelmezse açılışa mümkünatı varsa istifa etsinler.

Başkan gitmeyecek ben mi gidecem? Fenerbahçe Spor Kulübünün bir sporcusunun heykeli açılıyor sonuçta.
(09-15-2012 01:32 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-15-2012 01:16 PM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]

Başkan gitmeyecek ben mi gidecem? Fenerbahçe Spor Kulübünün bir sporcusunun heykeli açılıyor sonuçta.
bak sen de diyosun Fenerbahçe Spor Kulübünün bir sporcusu.Başkan gitmedi diye istifa mı etmeli ?
Kulüp değil taraftarlar yapıyor bu olayı. Kulüp yapmış olsa Başkan gelmeli. 30 Ağustosa gitmeyen cumh.başkanına bu kadar triplenmediniz. Anlamadığım da bu.
arkadaşlar büyük ihtimalle bu olay akşam haberlerde yayınlanır gibime gelior.
NTV sporda pasket var Big Grin
fb tv de acııınnn
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler