tamam madem s15 e geciyosun bari ittifaka 5 tane 1 lwl hesap aç koy lazım ittifak savası acıcam
Bundan 5 sene önce cok degisikti oyun öyle böyle degil. Server 1de oynardim. Sonradan bozdu oyun.
bi girin il 20 ye gidelim il 20ye ?
orda takılalım orda feci marketcilk yapılır
beyler hayrına 5 tane 1 lwl hesap açıp ittifakıma basvurabilirmi saldırı yapıcam göremiyorum adamları ittifak etiketi MyMoon
(09-14-2012 11:57 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]bi girin il 20 ye gidelim il 20ye ?
orda takılalım orda feci marketcilk yapılır
beyler hayrına 5 tane 1 lwl hesap açıp ittifakıma basvurabilirmi saldırı yapıcam göremiyorum adamları ittifak etiketi MyMoon
tamam s20 de kuruyorum gel.
tamam kur bide hayrına lütfen 5 tane 1 lwl hesap ac ittifaka basvur etiket MyMoon
(09-15-2012 12:02 AM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]tamam kur bide hayrına lütfen 5 tane 1 lwl hesap ac ittifaka basvur etiket MyMoon
Küçük bi şey için uğraşmaya değmez.. Ne ittifaklar gördüm ben

Hiçbirinde 5 tane 1level hesap görmedim
siz 5 tane daha 1 lwl hesap acık MyMoon ittifakına basvurun cok lazım cok iyi yağma yapıcam
Dostum bugün işim var eğer sorunun devam ederse yarın yardım edebilirim kusura bakma.

ben bugün akşam babama veriyorum leptop u alıyor kış boyunca vermeyecek bugün yapmam lazım zaten 5 dakikanı ayırıcan bu işe 5 saat deil.