3 Arkadaşımla oynayabileceğim, aylık ücreti olmayan bir RPG arıyorum. Metin2, Knight Online türü oyunları biliyorum. Sevmiyorum.
Beğendiğiniz sevdiğiniz böyle bir RPG oyun varsa yazar mısınız?
(09-14-2012 08:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Crossfire 
RPG ne demek bilmiyorsan neden yorum atıyorsun ?
Gelelim konuya. Rappelz iyidir. Hafif bi pay2win, "pet" şart. Ve genelde petin 120-130 lvl'ı makbul. Pahalısı yani. Şahsen ben 10 günde kasılcak lvl'ı 2t lik Sentorum sağolsun 1 günde kasıyorum.
Başka MMORPG güzel oyun bilmiyorum. Rappelz zaman öldürmek için gayet güzel.
cabal online tavsiye ederim Türk serveride açıldı

metin2 knight online hiç biri cabal etmez 3 kişiyiz diyorsun 3 kişi takım halinde oynayarak iyi vakit geçirebilirsiniz

(09-14-2012 08:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-14-2012 08:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Crossfire 
Gelelim konuya. Rappelz iyidir. Hafif bi pay2win, "pet" şart. Ve genelde petin 120-130 lvl'ı makbul. Pahalısı yani. Şahsen ben 10 günde kasılcak lvl'ı 2t lik Sentorum sağolsun 1 günde kasıyorum.
Rappelz biraz oynamıştım 20 level civarında kalmıştım da biraz daha hızlı birşey arıyorum zaten çok uzun süre oynamayacağız 3-4 gün bizi eğlendirecek birşey arıyorum ben
Rappelz bence rpgler içinde en güzeli 2 ay kadar oynadım.Oyunda para kasmanın yollarını oyuna başlarsan anlatırım sana.Öbür türlü pet alamazsın petsizde kasılmaz.
(09-14-2012 08:32 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ] (09-14-2012 08:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (09-14-2012 08:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Crossfire 
Rappelz biraz oynamıştım 20 level civarında kalmıştım da biraz daha hızlı birşey arıyorum zaten çok uzun süre oynamayacağız 3-4 gün bizi eğlendirecek birşey arıyorum ben
Rappelzde 1 lvl yaratıktan 125mlik boş cin kartı çıkardığım var. Gayet hızlı oyun. Şansına göre çok seri başlayabiliyorsun. Oyuna başladığım ilk gün 125 lvl Şahin-Adam almıştım o kart sayesinde.
Rappelz iyi'mi beyler oyun arıyorum bu aralar? Nasıl önerir misiniz , cok para isteyen bi oyun mu?
(09-14-2012 08:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Rappelz iyi'mi beyler oyun arıyorum bu aralar? Nasıl önerir misiniz , cok para isteyen bi oyun mu?
İlerde iyi item dizmek istiyorsan vs için falan gerekiyor.R7 çarım vardı arkadaşıma verdim.Ama hiç para harcamadanda kasabilirsin.Ben 1 ay falan full ticaret yapmıştım 7 8 t para vardı dizmiştim bi kaç item ama bir süre sonra arkadaş ortamı yoksa sıkıyor.
(09-14-2012 08:50 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Rappelz iyi'mi beyler oyun arıyorum bu aralar? Nasıl önerir misiniz , cok para isteyen bi oyun mu?
Şansın varsa dediğim gibi 10 tl lik itemi satsan gelecek parayı 1 yaratıktan çıkarıyorsun. Berkin anlar ne demek istediğimi. Oyunda 4 günde 8 tane cin kartı kasıp hepsini 100-120m den sattığımı hatırlarım. Ama oyun artık iyice eskidi bir de yazın bir ara 100% ya da 200% exp eventi yapıldı çok uzun süreli. Herkes t1-t2 arası geziniyor lvl'larda. O yüzden biraz pvpleşti oyun. Piyasa saçmaladı. Ayrıca arkadaş ortamı olmadan tek başına oynanacak bir oyun değil. Kasılmaz da sarmaz da.
3 arkadaşınla birlikte Browser oyunlarda oyna bence.. NFS'ye çağır ya da ? İstemiyolar mı