Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ddos yedim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Daha önce duymuştum bu olayı, bu sefer başıma geldi olay şöyle ;

Cold cave oynuyorum, IIKinqWorldII nickli birisi 21-0 gidiyo ki ben 14-5 falanım o benden 2-3 dk sonra oyuna girdi ve full head atıyor bariz hack.Hacksın dedim, güldü falan daha sonra, atalım seni oyundan dedi oylama yaptı atılmadım, oylama bitti birkaç saniye sonra oyun dondu, warrockun mavi mouse'u gözüküyor hareket ediyor ama oyun donuk interneti açtım internete girmiyo 1-2 dk sonra düzeldi ve bu konuyu açıyorum şimdi.Olay 5dk önce oldu. Nedir bu hacklerden çektiğimiz bunlar yüzünden defalarca oyunu bıraktım, tam başladım yine aynı dert of.
gecen bi arkadaşımızında internetini hacklemişler
aynısı kaynımda var
IIKinqWorldII bu adam hack az önce bende oyun oynadım kendisinde VİP hack var istediği kişinin internetini 2 3 saniyeliğine kesebiliyor...
ohoo o neki benim facemi ve interneti hecklemişlerdi 2 kez format attım yeni hesap açtım
(09-14-2012 04:52 PM)ACES HİGHT Yazılan: [ -> ]ohoo o neki benim facemi ve interneti hecklemişlerdi 2 kez format attım yeni hesap açtım

Ddos ayrı hacklenmek ayrı birsey basına onların gelmesi senin tecrübesizliginden ama Ddos'a karsı birsey yapamassın onunla IP adresini
alıp seni 2-3 dakika internetsiz bırakır hacklenme durumu yok burda.
(09-14-2012 05:10 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(09-14-2012 04:52 PM)ACES HİGHT Yazılan: [ -> ]ohoo o neki benim facemi ve interneti hecklemişlerdi 2 kez format attım yeni hesap açtım

Ddos ayrı hacklenmek ayrı birsey basına onların gelmesi senin tecrübesizliginden ama Ddos'a karsı birsey yapamassın onunla IP adresini
alıp seni 2-3 dakika internetsiz bırakır hacklenme durumu yok burda.

adam haklı beyler dağılın
Yazık Yazık.
Bana hiç denk gelmedi yav bu Smile
Afiyet olsun.
Referans Adresler