Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İslam'a Hakaret
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Haberlerde sıklıkla gordumuz ve ortadogu ulkelerını sokaga doken fılmı duymayanınız kalmamıstır fılmı aradım bulamadım lınk atabılecek varmı merak ettım. Allah belalarını versın Angry
ABD'nin Libya'daki petrolü almak için Libya'ya girmesine ortam hazırlanıyor Biliyorlarki islamın en hassas noktasına hakaret edilince böyle olaylar olacak
Aynen kardesım ıkı savas gemısı yoladılar bıle. Bu araplardan bı halt olmaz cahıl koyun surusu Angry
onların asıl amacı Türkiyeyi almak.Dikkat ederseniiz i savaşlar türkiye cevresinde türkiyeni konumu dunyaya hakım balkanla,asya,avrupa.arap,İnsallah türkiye karışmaz.DOST
Uzun uzun yazı yazmıştım bu konu hakkında fakat silmemin daha faydalı olacağını düşündüm.victory.gif
(09-13-2012 08:48 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Uzun uzun yazı yazmıştım bu konu hakkında fakat silmemin daha faydalı olacağını düşündüm.victory.gif

Bizi değerli fikirlerinden mahrum etmesen iyi olurdu Smile
Siyasi içerikli mesajlar silindi arkadaşlar.
(09-13-2012 08:11 PM)M.K Yazılan: [ -> ]ABD'nin Libya'daki petrolü almak için Libya'ya girmesine ortam hazırlanıyor Biliyorlarki islamın en hassas noktasına hakaret edilince böyle olaylar olacak

Yahu Libya'da zaten Abd karşıtı Kaddafi'yi indirip yerine kuklalarını getirdiler. Libya'ya girmişlerdi... İstedikleri her şeyi almışlardı.

Olayların(aynı zamanda filmin) arkasında İsrail'in olduğu söyleniyor. Malumunuz Abd'de seçimler var ve Obama pek İsrail yanlısı biri değil. Bu olaylarla Obama'yı zor durumda bırakmak mümkündür.

Bunun dışında savaş ortamında bile büyükelçilere dokunulmaz.
Bu yapılanı kabul etmek mümkün değildir.
Referans Adresler