Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu arkadaşların adına çok sevindim <3 :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
xjediwictory,llnewaresll,llnewstarxll,llnewkillerll,johnfox00,holywarriorstr,Sky​line.

Ama en çok bu arkadaşa sevindim sürekli hack olduğunu düşünüyodum öyleymişte ( xkanksx0 )
arada cok büyük arkadaşımız ban yicek ama tekrar gözden gecirilmesini rica ediyorum adı semboll45x cok sevdiğim ve saydığım bi abimdir onun hack kullandığına inanmıyorum lütfen admin abilerim tekrar gözden gecirin
(09-12-2012 06:32 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arada cok büyük arkadaşımız ban yicek ama tekrar gözden gecirilmesini rica ediyorum adı semboll45x cok sevdiğim ve saydığım bi abimdir onun hack kullandığına inanmıyorum lütfen admin abilerim tekrar gözden gecirin

hack diye ban yemiyor ki zaten swap yüzünden.
swap ne kardeş açıklarmısın ben pek bilmem bu işleri Big Grin
sadece oyunumu temiz olarak oynarım silah alır adam öldürürüm çıkarım xD
(09-12-2012 06:48 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]swap ne kardeş açıklarmısın ben pek bilmem bu işleri Big Grin
sadece oyunumu temiz olarak oynarım silah alır adam öldürürüm çıkarım xD

Diğer oyunlarda Pushing olarak geçer bilerek karşıya küçük hesap koyup sürekli vurmaktır
Adam Skill Pointer oynar swap mapı gibi birşey kendisiyle çok oyun oynadım böyle birşey yapacağını sanmıyorum.
(09-12-2012 06:32 PM)TRMikrop* Yazılan: [ -> ]arada cok büyük arkadaşımız ban yicek ama tekrar gözden gecirilmesini rica ediyorum adı semboll45x cok sevdiğim ve saydığım bi abimdir onun hack kullandığına inanmıyorum lütfen admin abilerim tekrar gözden gecirin

Şifreli odalarda swap yaparken admin tarafından yakalanmış...
Boşuna Ağlama Fayda Gelmez.Soğuk Su İç Mola Ver Unutursun Smile
Yahu earth senın kadar ufak biadam görmedim oyundayken skıl pointerde odalarımdan cıkamzdın Tr serverde şimdi gelmiş atıp tutuorsun ayıp ayıp ben semboll45x
ayrıca adminler saolsun suanda poverlvl opk ve benzeri şeylere hacklara 30 gunluk uyarı banı atıyor adam wurma sistemi swapa 12 senelik cok adaletli deilmi bu durumda kendıme kızıyorum keşke hackdan ban yeseydim diye.
1kere yapalım dedik oda elimize yüzümüze bulaştı
http://s3.dosya.tc/server3/L5Rtdy/buraksana.png.html artık adminin gözünde buda swap
bunun gibi 100lerce ss war.
Referans Adresler