Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: joystick kullanımı hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar warrock'ta joystick ile uçak veya heli nasıl kullanılır?
ben joystick aldım ve oyunda joystick kullan seçeneğini işaretliyorum fakat bişey değişmiyo lütfen bilen biri yardım edebilir mi?
Bilmiyorum Aslında Ama Fikir Yürüteceğim Bu Joytick Yanında Kurulum CD si Gibi Birşey Verildi İse Onu Kurmanı Öneririm Heralde Driverini Yüklememişsindir Smile
cd si yoktu yanında ama kuruldu kendisi.aygıt yöneticisinden açtığımda joystick gözüküyor ve orada sınayabiliyosun yani çalışıyor.yinede önerin için tşk.
hayır uyumlu bir joystick olması lazım galiba..
Bendede Aynı Sorun Var Önceki Uçak Similatöründe Oluyodu Ama Warrockda olmuyor Ss.gif
(03-07-2010 10:58 PM)xdr3adx Yazılan: [ -> ]Bendede Aynı Sorun Var Önceki Uçak Similatöründe Oluyodu Ama Warrockda olmuyor Ss.gif

Aynen uçak simülatör'de oluyor benim
tesekkurler arkadaslar ben sorunun çözümünü buldum.xpadder die bi pro var ne kadar oyun varsa hepisini oynayabiliyosunuz.Ama fare en iyisi galiba warrock ta pek iyi oynayamadım joystick le.google de xpadder die arattırırsanız çıkacaktır.Bu proğram fare ve mausenın kullanıldıgı heryerde işe yarıyo yani tüm oyunlarınızı bununla oynayabiliyosunuz bizzat test ettim onayladım Smile
buradan: http://forum.donanimhaber.com/m_28263201/tm.htm
nasıl joystick in her tusuna istediğiniz bi fonksiyonu nasıl ekliyeceğinizi görebilirsiniz.
Referans Adresler