Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF3 Sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Başlıkta BF3 dedim lakin sorun sanırsam Origin'de.Gel gelelim sorunuma yaklaşık 1 ay önceye kadar güzelce BF3 oynayabiliyordum.Ta ki format atana kadar.Formatı attım.Uzun bir süre ilgilenmedim.Fakat şimdi forumdan oynayanları gördüm ve ben de oynayayım dedim.Şimdi Origin hesabıma giriyorum.CD Key'i yazağım yeri açıyorum.Key'i giriyorum.Karşıma BF3 Russian edition çıkıyor.Accept diyorum.2 Saniye sonra key daha önceden kullanılmış diyor.Yapabileceğim bir şey var mı ? Eğer bi' bildiğiniz varsa söyleyin.Şimdiden Teşekkürler. beyfendi
Keyi bi' daha niye giriyosun orayı anlamadım ? Hesabına girdiğinde oyun zaten görünür.
Nerden aldın keyi ? ki zaten keyi aldıgında onayladığında hesabına gelir orda ''Ready To Download'' yazar
My Games'e girdiğimde oyun gözükmüyor.Reload diyorum.Gelmiyor.Key yazıyorum.Kullanıldı diyor.
Yardım edecek yok mu ?
keyini çalmışlar galiba. my games e girdiğinde direk çıkması lazım hesabında Smile
Öyle bi' şey mümkün mü ?
Önceden oynuyorsan ama şimdi My Games'de görünmüyorsa bi' bit yeniği var bu işte EA'nin resmi sitesinden canlı yardıma gir adminlerle chatleş Smile Bu arada doğru hesapta olduğundan emin misin ?
Evet eminim.
Referans Adresler