Can abi llnewstarxll TheNew llnewslashll bunları banladıgın için kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum..Çok İsabetli bir karar
TheNew

git burdan
(09-12-2012 02:26 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Başlık süper panpa
YA GERÇEK ŞU:THENEW GİBİ YÜKSEK LEVELLİ ADAMLAR ODALAYA 1 LVL BİRİ GELDİGİNDE VE İYİ OYNAYIP SKOR YAPTIGINDA LVL İ YÜKSEK DİYE OYUNDAN ATIYORLARDI ADAMCAGIZI İYİ OLDU ŞU THENEWE
Lan varya size diccek bişey bulamıyorum yemin ediyorum ki adam o çara 2 aylık kira parası verdi TheNew eski nick haciyatm4z dı o çara spap yapılmış g-1 zamanında onun için ban yedi o çar biraaz araştırıp yorum yapın ve gülün gerçekten ayıp be gerçekten
(09-12-2012 02:41 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Lan varya size diccek bişey bulamıyorum yemin ediyorum ki adam o çara 2 aylık kira parası verdi TheNew eski nick haciyatm4z dı o çara spap yapılmış g-1 zamanında onun için ban yedi o çar biraaz araştırıp yorum yapın ve gülün gerçekten ayıp be gerçekten
bu yazdıklarından sonra gülmeye devam ediyorum çünkü hakediyorsunuz oyun içinde yaptıgınız hareketlerden dolayı.Havanızdan geçilmiyor kendinizi kral sanıyodunuz ya iyi oldu şimdi konuşun hadi
(09-12-2012 02:41 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Lan varya size diccek bişey bulamıyorum yemin ediyorum ki adam o çara 2 aylık kira parası verdi TheNew eski nick haciyatm4z dı o çara spap yapılmış g-1 zamanında onun için ban yedi o çar biraaz araştırıp yorum yapın ve gülün gerçekten ayıp be gerçekten
Clanca ban hayırlı olsun new kardeş. Ramboyla zombi oynamak da işe yaramadı değil mi ? kurtarmadı sizin charları ?
Helal olsun diyorum size başka bişey demiyorum