arkadaşlar merhaba. adım burak söylemiştim. epir0jens isimli charın sahibiydim. char çalındı zaten. RESMİ CHARIM
AteslerBurak
Arkadaşlar sürekli hack olduguma dair eleştirilere maruz kalıyorum lütfen bu beni rahatsız ediyor tv açık düzgünce istemeniz yeterli. ama küfür etmeyin rica ediyorum
yüksek level adamlar bile çamur atabiliyor. bu benim için önemli.
ve epir0jens isimli nickimin AteslerBurak olarak değiştirilmesini rica ederim.
saygılar.
Hack diyeni takma boşver.
Kim çaldı charını msn bilgilerini bilmiyorum diye bu Ateslere geçmedin mi sen ?
İsim değişikliği için gerekli konunun altına kurallara uygun şekilde konu açmanız gerekmektedir.
(09-11-2012 11:40 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Kim çaldı charını msn bilgilerini bilmiyorum diye bu Ateslere geçmedin mi sen ?
hem öyle hemde biri şifreyi ögrenmiş boşver.
(09-11-2012 11:42 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İsim değişikliği için gerekli konunun altına kurallara uygun şekilde konu açmanız gerekmektedir.
nereye acacagımı bulamadm

İnsanların içine kurt düşürmek gibi olmasın ama, newfuhrer ve trequa ile seni takip ediyorum 3 gündür. Girdiğin her odaya girmeye çalışıyorum ve var olduğun her odada sana birden fazla kişi hack diyor. Diyenler arasında kendi takım arkadaşların da mevcut oluyor. Sence garip değil mi her odaya girdiğinde ve birden fazla kişinin sana hack demesi?
(09-12-2012 12:12 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İnsanların içine kurt düşürmek gibi olmasın ama, newfuhrer ve trequa ile seni takip ediyorum 3 gündür. Girdiğin her odaya girmeye çalışıyorum ve var olduğun her odada sana birden fazla kişi hack diyor. Diyenler arasında kendi takım arkadaşların da mevcut oluyor. Sence garip değil mi her odaya girdiğinde ve birden fazla kişinin sana hack demesi?
Dedektifliği bırak Fuhrerim'i 63 yaptın mı onu de bana
(09-12-2012 12:12 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İnsanların içine kurt düşürmek gibi olmasın ama, newfuhrer ve trequa ile seni takip ediyorum 3 gündür. Girdiğin her odaya girmeye çalışıyorum ve var olduğun her odada sana birden fazla kişi hack diyor. Diyenler arasında kendi takım arkadaşların da mevcut oluyor. Sence garip değil mi her odaya girdiğinde ve birden fazla kişinin sana hack demesi?
Alican ben epir0jens bilgisayarıma kendin girdin ve warrock sorunumu çözdün benim tv her daim açık. gel tarat bilgisayarımı. ben oyunu hislerimle oynuyorm