Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Iphone kullanıcıları az gelin...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler şöyle işe yarayan,güzel,kullanışlı iphone uygulamaları,oyunları vs var mı tavsiye ettiğiniz ? (Free olsun la Sad fakırık bu aralar)
Jailbreak yapsana Sad
Aman be. IPhone postların Bırakıyorum postlarını geçti Sad
Sinan jailbreak yapsana lan Olum İPhone normal kullanılmaz en azından appleri bedava indir sen jb yap ben sana uygulama söylerim. Free olarak blood and glory iyidir birde free'mi bilmiyorum CHAOS var
Aç itunes'u free uygulamara gir incele hangisi hoşuna gittiyse indir...
Jb yapınca garantiden çıkıyo diye öğrendim ?
Yok yemişler seni restore atınca jb gider zaten jb garanti konusunda sorun değil.
Zaten telefonda yazılımsal bir sorun olursa kendin halledersin donanım konusunda garanti devreye girer en kötü garantiye göndereceğin zaman restore atarsın.
Bildiğim kadarıyla apple bi program geliştirmiş o program sayesinde telefonun daha önce jb olup olmadığını öğrenebiliyorlarmış...

Burak Kandöker

Jb riskli iş telefonunda yeni eğer restore atamayacağın bir durumla karşılaşırsan yandın,garantiye jb li şekilde gidersen tekme tokat kovalarlar Big Grin
Sinan jb yapma. İlk önce telefonu ve telefon-pc arasındaki bağları iyice öğrendikten sonra bu ise giriş.
Referans Adresler