beyler boyum 1.86 kilom 70-71 arasında gidip geliyor çok kilolu değilim ama bazen yemeği mi fazla kaçırıyorum anlamıyorum aniden sabah kalkıtıgımda dudaktan yanından başlayıp burun yanından göz altıma kadar çizgi var (SANKİ ORASI YAGLANMIŞ ŞİŞMİŞ GİBİ) buda bana itici geliyor.Yanağım kilolu gibi gözüküyor.Acaba kilomu aldım diyorum bakıyorum 69 kilo düşmüşüm biraz garip biliyorum ama. ben çok şekerli sakız çiğniyorum.Ondanmı yoksa vucudum kötü besin ve şekerli yiyeceklerden yağlandıgı içinmi oluyor anlamadım 2 haftada bir oluyor.Ne yiyip ne yememem lazım bilen varsa kendine dikkat eden böyle sorunu olmayan yanıt yazabilirmi
Hemen kanını alıp teste başlıyorum yarın raporunu veririm ...
Vay be forum her alanda gelisiyor
Yeşil zeytinin çekirdeğini çıkar daha sonra ekmek içini zeytinin içine sok (ekmek bayat) etrafına krem peynir sonra onu yanağının içinde beklet ....
(09-11-2012 09:49 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Hemen kanını alıp teste başlıyorum yarın raporunu veririm ...
biraz ciddi olmanı tavsiye ederim . bu forumda herkesin birtakım sorunları olabilir ve bunları yazabilir. bu gayet normal. bizim yapmamız gereken ise bahsi geçen konularda yardımcı olabileceksek eğer , gereken yorumu yapmamız. eğer bilmiyorsan veya yardımcı olamayacaksan , post kasmıycaksın arkadaş. post kasmayı geçtim , bide utanmadan dalga geçiyorsun. ayıptır ayıp..
(09-11-2012 10:00 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 09:49 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Hemen kanını alıp teste başlıyorum yarın raporunu veririm ...

biraz ciddi olmanı tavsiye ederim . bu forumda herkesin birtakım sorunları olabilir ve bunları yazabilir. bu gayet normal. bizim yapmamız gereken ise bahsi geçen konularda yardımcı olabileceksek eğer , gereken yorumu yapmamız. eğer bilmiyorsan veya yardımcı olamayacaksan , post kasmıycaksın arkadaş. post kasmayı geçtim , bide utanmadan dalga geçiyorsun. ayıptır ayıp..
Veterinermi la burası

gitsin doktora lale
(09-11-2012 10:01 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Seko post kasma lan.
Kasarım arkadaş .....
veteriner ? adamın kendiyle ilgili bir sorun bilader. daha hala laf sokma peşindesin.
sadece warrock konuşulmuyor bu forumda. amacın , yardımcı olabileceğin konular hakkında yorum yapman.
saçmalayıp , dalga geçeceğin yorumlarını kendine sakla. hem dalgayı , hem laf sokmayı seviyorsan inciye falan takıl.
Laf sokan arkadaşlar inşallah böyle canınızı sıkan şeyler başınıza gelmez