Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Boğaçhan haçker çıktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu ss'i aldıktan sonra muhtemelen Owned. Big Grin
Sahi uçarken mi ss aldın!Ss.gif
Makara durum olsada ihtimalleri sayalım ;

- Uçaktan atlamışımdır anlık ss almışsındır .
- Oyuna yeni girmişimdir ss almışındır bugdan Big Grin
- İnterneti'n' kopmuştur ben uçaktan atklarken havada kalmışımdır ss almışsındır Big Grin (ki olan bu)
- Uçaktan atlarken netim gitmiş olabilir donmuşumdur.

daha çok ihtimal var Big Grin

neyse Big Grin
Yahu gerçekten inandınız mı hack olduguna ? Saçmalamayın Allah aşkına Boğaç tam uçaktan atlarken benim bağlantım koptu ve herşey olduğu gibi kaldı.Bende şaka yaparım diye ss aldım.Şaka olduğu belli olsun diyede konu başlığına HAÇK yazdım.Geçin dalganızı gerisini boşverin. bazen uçaktan atlayınca uçak sizi fırlatabiliyor unuttunuzmu yoksa
Sonunda yakalandı , hemen bannlıyoruz.
(09-11-2012 08:15 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Geçin dalganızı gerisini boşverin. bazen uçaktan atlayınca uçak sizi fırlatabiliyor unuttunuzmu yoksa

Unutma TÜRK BG ' ci az Smile
Bende yakaladım serkan Sad heka çıktı bogac Sad

[Resim: cxhxb.jpg]
(09-11-2012 10:33 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]Bende yakaladım serkan Sad heka çıktı bogac Sad

[Resim: cxhxb.jpg]

hadi benimkinin açıklaması varda buna oha diyorum lan o ne asaddeaks Big Grin
Bu işin ...ku çıkmış Big Grin Big Grin Big Grin gelen geçen benim ss ' leri alıyor hayırdır gardaş bundan sonra sonradan odaya girmiyecem Big Grin
ban yicen oloom istesende giremezsin haha Big Grin
(09-11-2012 10:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]ban yicen oloom istesende giremezsin haha Big Grin

Ok.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler