Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Desturr Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben Destur adlı kişiden tw aldım şüpelendim tmm gel ts ye tw weririm dedi tmm . Gİttik ts'ine 15 yaşındaki çocuk (velet) hakaret etmek istemiyorum benden 3 yaş küçük olmasına ramen bana küfür etmeye başladı sustum bişey demedim ne mal olduğunu anladım neyse tw işine gelelim tw yi aldım ekran klavyesini açtım oyundan çıktı neden çıktın dedim warrockdan. Dedi pc de arama yap ne gerek var dio warrockun açık olmasına nası ne gerek var ekran klavyesi die bir şey var.Dio yok internet geçmişime bak.Ulan bu oyuna zaten 2/3 hafta önce hs patch geldi ben senin net geçmişine baksam ne olcak tw wermeden önce temizlersin hackide pc de saklarsın indirdiğin winrar dosyasını usb ye atarsın sorna indirdiğn hackin winrar dosyasını silersin sorna net geçmişinide silersin açarım ekran klavyesini öle bakarım hack olup olmadına. Sen bana tw weriyosan her şeyine bakıcaksam oyundada bakarım pc 'dende bizde biliyoruz arama yapmasını neyse. Bunu sizinle paylaşmak istedim Arkadaşlar sizin de görüşlerinizi almak istedim arkadaşlar iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama sizinde görüşleriniz yorumlarınızı görmek istedim bekliyorum yorumlarınızı sevgili Warrock Tr ailesi Smile ...
Sadece boşver diyorum Smile
Uğraştığına değmez ya Sad
Bu oyunda hack bitmez kaç kişinin tw sine bakacaksın.Hack açmayan overlock yapıyor zaten oyun amacından saptı iyice.
Referans Adresler