Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilişim Suçları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oynadığım bır oyunda hesabımı sattım e posta dahıl herseyı verdım ertesı gun fakat hesabındakı tum ıtemler gıtmıs ve suanda benden bılıyor senı mahkemeye verdım bılısım suclarına basvurdum dıyor
Asıl sorum bu eğer gercekten benı sıkayet ettıyse durum bana yansırmı benım yapmadıgım bellı olurmu

NOT= Konuyu açtığım yerin yanlıs oldugunun farkındayım nereye açıcağımı bulamadım
Sattığın kişi itemleri felan kendi çarına aktarıp parayı senden geri almaya çalışıyor olabilir bu 1 yada çarı soyulmuştur senden biliyordur ve büyük ihtimalle şikayet etmemiştir takma bence kafana fazla zaten sen bişey yapmadıysan bişey olmaz Smile

Burak Kandöker

Sözleşmesiz iş yaptığınız için muhtemelen ikinizde birbirinize karşı hap talep edemezsiniz endişelenme =)
Ben birşey yapmadım fakat babamın kulağına giderse kötü olur endişem orda Smile
Zaten onlıne oyun oynuyom dıye söylenip duruyordu bırde mahkemelık olursam ağzından düşmem artık Smile
İyi o zaman gercekten rahatladım Smile
Sanmam ya rahat ol bencede seni kafalamaya çalışıyor sen satmışın sonuçta pcsinde belki keylogger vardır
Pekı bu olay yüzünden başım ağrırmı yanı hani adrese kağıt falan gelıyor mahkemeden ?
Hiç birşey olmaz karşındaki adam pardon çocuk büyük ihtimalle 14 yaşındadır.
(09-11-2012 05:59 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hiç birşey olmaz karşındaki adam pardon çocuk büyük ihtimalle 14 yaşındadır.

Galıba Smile
Az once oyuna gırdım cocuk dıyor amcam mafya dıyor dıyor basvurduk kagıt geldı abım ımzaladı yolladık tekrardan falan
Basvurduktan sonra ertesı gun kağıt gelırmı kı ?
Savcılığa başvuran mafya ironik Big Grin
Bu bölüm açılsa keşke bulamadığımız konuları oraya paylaşsak. :?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler