Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kurtlar Vadisi Pusu Polat Gürayın Kafasını Kopartıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben kafasını koparacagımı soylemıstım. Hadı o inanmadı, sizde mi inanmadınız ?(SACMA yorumlarınızı KENDINIZE SAKLAYIN.)

buyuk yazmamın sebebi vurgu.

Vurgu öyle olmaz canım benim, gönderme yapmayı da beceremiyorsun. (SAÇMA yorumlarınızı KENDİNİZE saklayın) yazmak gerekiyordu ^^ içinde herhangi bi yerde VURGU BULUNAN bir cümlenin TAMAMINI değil. VURGU YAPILAN KELİMEYİ büyük yazacaksın.
(09-11-2012 04:21 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Vurgu öyle olmaz canım benim, gönderme yapmayı da beceremiyorsun. (SAÇMA yorumlarınızı KENDİNİZE saklayın) yazmak gerekiyordu ^^ içinde herhangi bi yerde VURGU BULUNAN bir cümlenin TAMAMINI değil. VURGU YAPILAN KELİMEYİ büyük yazacaksın.

Tebrik ederim yorumunu sılebılırsın duzeltecegım
kopartmıyor ki boynunu kırıyor Sad
Türk filimi işde polat alemdar adama 100 mermi sıkıolar işemiyo adam tabancayla hepsini alıo yürüyerek hiç biride gelmio adama ne saçma
(09-11-2012 05:10 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Türk filimi işde polat alemdar adama 100 mermi sıkıolar işemiyo adam tabancayla hepsini alıo yürüyerek hiç biride gelmio adama ne saçma

SACMA yorumlarınızı KENDİNİZE SAKLAYIN dedigimi zannediyordum ?
(09-11-2012 05:18 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(09-11-2012 05:10 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Türk filimi işde polat alemdar adama 100 mermi sıkıolar işemiyo adam tabancayla hepsini alıo yürüyerek hiç biride gelmio adama ne saçma

Adam film hakkındaki yorumunu yapmış ve haklı da yorumu da saçma değil hani
Videonun tamamını izledim saçmalığın daniskası.Adam devletin kurumunda komutan ayakta duruyor o videoyu izliyor.Sanığın yanına rahatça giriyor.Yarbay ayağa kalkıyor o gelince.2 komutanın yanında adamın boynunu kopartacağını söylüyor ve boynunu kırıyor kopartmıyor da ve sadece sen napıyorsun diyor başka atladığım saçmalık var mı ?
(09-11-2012 05:24 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(09-11-2012 05:18 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]

Adam film hakkındaki yorumunu yapmış ve haklı da yorumu da saçma değil hani
Videonun tamamını izledim saçmalığın daniskası.Adam devletin kurumunda komutan ayakta duruyor o videoyu izliyor.Sanığın yanına rahatça giriyor.Yarbay ayağa kalkıyor o gelince.2 komutanın yanında adamın boynunu kopartacağını söylüyor ve boynunu kırıyor kopartmıyor da ve sadece sen napıyorsun diyor başka atladığım saçmalık var mı ?

Tmm bırazdan acacagım konu hakkında bılgı edındırdın.
Beyinsizlik abidesi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler