adı cCcFxReiScCc die biri oyunda hack gibi tavırlar sergiledi ne bilim wh gibiydi bende dedimki tarayarak çıkıyorsun felan oda bana tw ? die mesaj attım tmm dedim bende ver hemen yan çizmeye başladı yok sen kimsin sana tw vercem yok sen ts indir öyle felanda filanda sonra zorlayınca tmm dedi 5 dk bekle sen 5 dk sonra tık warrock kapandı bu nasıl bi iştir adam bunu yapmış olamaz dimi eğer böyle bişi varsa bu oyun biiiiittiiii....

Soyle konuları atmaktan bıkmadınızmı sıze onca defa soyledıler can abı burada artık warrock ıle ılgılenmıyor uyarı aldım dedi size nıye onu zor duruma sokmaya devam ediyorsunuz?
(09-11-2012 04:07 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Soyle konuları atmaktan bıkmadınızmı sıze onca defa soyledıler can abı burada artık warrock ıle ılgılenmıyor uyarı aldım dedi size nıye onu zor duruma sokmaya devam ediyorsunuz?
ilk defa senden duyuyorum tmm o açıklamasın başkası açıklasın ama biri bunu açıklasın

(09-11-2012 04:09 PM)ottomanfth Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 04:07 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Soyle konuları atmaktan bıkmadınızmı sıze onca defa soyledıler can abı burada artık warrock ıle ılgılenmıyor uyarı aldım dedi size nıye onu zor duruma sokmaya devam ediyorsunuz?
ilk defa senden duyuyorum tmm o açıklamasın başkası açıklasın ama biri bunu açıklasın 
Kimse sana bunu açıklayamaz Can abi bile. Seninde yaşın kaç bilmiyorum.
(09-11-2012 04:13 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 04:09 PM)ottomanfth Yazılan: [ -> ] (09-11-2012 04:07 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Soyle konuları atmaktan bıkmadınızmı sıze onca defa soyledıler can abı burada artık warrock ıle ılgılenmıyor uyarı aldım dedi size nıye onu zor duruma sokmaya devam ediyorsunuz?
Kimse sana bunu açıklayamaz Can abi bile. Seninde yaşın kaç bilmiyorum.
19 yaşındayım neden yaşımı sordun ?
hadi ateyizler bunu da açıklayın
(09-11-2012 04:07 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Soyle konuları atmaktan bıkmadınızmı sıze onca defa soyledıler can abı burada artık warrock ıle ılgılenmıyor uyarı aldım dedi size nıye onu zor duruma sokmaya devam ediyorsunuz?
aRTIK WARROCK İLE İLGİLENİYOR İZİN VERİLMİŞ.
Can ın ne görev yaptığını bilen var mı zaten ?