Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni İmzam :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nasıl beyler güzel olmuş mu Paint Dayı'dan kırptım Smile

[Resim: cwzj7.jpg]
Paint terk neyse. Big Grin

şaka bir yana fena değil aslında Photoshop ile köşelerdeki pixelleşmeleri engelliyebilirdin ama yinede fena değil victory.gif
(09-11-2012 04:04 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Paint terk neyse. Big Grin

şaka bir yana fena değil aslında Photoshop ile köşelerdeki pixelleşmeleri engelliyebilirdin ama yinede fena değil victory.gif

Photoshop adına tek bir şey bilmiyorum. Benim için yaparmısın Smile
Buyur imzan hazır.Zafer gelince daha iyisini yapar

[Resim: I9s5o.jpg]
(09-11-2012 04:14 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Buyur imzan hazır.Zafer gelince daha iyisini yapar

Güzel olmuş ama benim manita güzel çıkmamış orada ya Smile
(09-11-2012 04:14 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Buyur imzan hazır.Zafer gelince daha iyisini yapar

Berkay'ı mı kırıcam Big Grin
[Resim: AoAn6.jpg]

egineer miki maus koydum
Lütfen yapıcaksak ciddi bir çalışma yapalım lütfen !
(09-11-2012 04:41 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Lütfen yapıcaksak ciddi bir çalışma yapalım lütfen !

beğenmiyo musun Sad Eftelyaya yaptığım gibi güzel olmadı ama. İdare et. Uygun boyutlu engineer bulamadım miki engineer koydum Sad
infibow abooow Big Grin Big Grin
(09-11-2012 04:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-11-2012 04:41 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Lütfen yapıcaksak ciddi bir çalışma yapalım lütfen !

beğenmiyo musun Sad Eftelyaya yaptığım gibi güzel olmadı ama. İdare et. Uygun boyutlu engineer bulamadım miki engineer koydum Sad

Kardeşim benim imzadaki engineer'i ben çok beğeniyorum. Onun üzerinde bir şeyler yaparsan benim kanaatimce güzel olur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler