Adam gelip odada hack açıyor anamıza bacımıza küfrediyor sen istersen küfür et ss alıp banlatırım diyo benimki banlansın yeni char acarım diyo boyle bı zıhnıyet var Nexon böyle bir saçmalığı gör artık ya yeter Nexon başa geçtiğinden beri hiçbir oyundan zevk alamaz oldum.
Tamam şikayetiniz iletildi yarın kalkar hackler
(09-10-2012 06:47 PM)TerryGuard Yazılan: [ -> ]Adam gelip odada hack açıyor anamıza bacımıza küfrediyor sen istersen küfür et ss alıp banlatırım diyo benimki banlansın yeni char acarım diyo boyle bı zıhnıyet var Nexon böyle bir saçmalığı gör artık ya yeter Nexon başa geçtiğinden beri hiçbir oyundan zevk alamaz oldum.
Warrock bu herşey anormal,saçma,düzensiz,adaletsiz alışırsın zamanla hayattan soğudum sayelerinde.
(09-10-2012 06:48 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Tamam şikayetiniz iletildi yarın kalkar hackler
Dalga mı geçiyon birader ?
(09-10-2012 06:48 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Tamam şikayetiniz iletildi yarın kalkar hackler
![[Resim: Z7Gpf.gif]](http://i.imgur.com/Z7Gpf.gif)
Haklısın oynarken hack diyorlar tv veriyorum kesin sildin diyorlar.Fakat konu açman bir şeyi değiştirmeyecek
Şöyle bir sorun var hacki kaldırmak diye bir şey yok çünkü bu Nexon'un elinde değil. Sen pack atarsın adam hacki günceller 1 saat sonra çat hack devam Sen küfür konusunu diyorsan hiç bir şekilde küfür haklı görülemez.
İçmiş içmiş kacın sıgınaklaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulan 1t her şikayete yorum yazma sana uyuz oluyorum 15 yaşında veletsin zaten klavye erkekliği yapma millete
(09-10-2012 08:38 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ] (09-10-2012 06:48 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Tamam şikayetiniz iletildi yarın kalkar hackler
ulan 1t her şikayete yorum yazma sana uyuz oluyorum 15 yaşında veletsin zaten klavye erkekliği yapma millete
eyvah eyvah uyuz olmuş