Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dunyanin en iyi saklanan 3 sirri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-07-2010 08:35 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Coco Colo Bilenlerin İçlerinden Biri Ölürse İflas mı Edecekler Big Grin Bunların Gizli Belgeleri Cd leri Dökümanları Kesinlikle Vardır.

Tabikide var ancak gizli döküman ve belge olarak değil, ben sadece 2 kişinin bildiğini düşünmüyorum. Bunun için kimsenin onlarla bağlantısı olduğunu bilmeyen elemanlar yetiştiriyorlardır.
Önceden pepsi ile coca rekabetini merak edip araştırmıştım ve coca colanın bunu sır olarak sakladığını öğrenmiştim. Hatıladığım kadarıyla;
colayı bulan kişi bir eczacı ve kaktüsler üzerinde araştırma yaparken kaktüs gövdesinde rastladığı tuhaf renk dikkatini çekmiş, incelediğinde ise kaktüs üzerinde yaşayan bir böceğin sıvısı olduğunu öğrenmiş. Daha sonra sıvıyı şurup haline getirmiş ve ilk başlarda bardağı 5 centten ilaç olarak satıyormuş. Bu sıvıyı asit,karamel ve kafein ile karıştırmak nereden aklına geldi nasıl geldi bilmiyorum ama bulduğu formulün tamamını hiçbir zaman hiçkimseye söylemeceğini duyurmuş. Tabiki onun bu söylemi bir çelişki uyandırıyor. "Acaba içtiğimiz kola 115 yıl önce bulunan şurup ile aynı mı ?"
(03-07-2010 08:59 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]2 kişinin bildiği sır değildir...

xzczxczxczxczxc ARTİST
Vay be
:adamolbeyler ben bizzat coca colada 25 sene çalışmış ve bundan utanç duyan ve kesinlikle ne ailesine nede akrabalarına bunu içirmeyen bi adamdan dinledim ya ben o günden beri coca cola falan içmiyorum içinde bi böcek var ve o böcek colaya o kırmızı rengi veriyor ve tadı o böcek afrikada var sadece ve yerl,ler topluyo kurutuyo ve eziyolar böcekleri sonra coca cola o ezilenleri toplayıp formule katıyo ve coco denilen bitkiyide tarlalardan kepçelerle topluyolar o tarlalarda da fare çok var eee malum hepsi birlikte toplanıyo sonra süzgeçlerden geçiyo ( yani farenin irini kanı vs ) sadece derisi ve kemikleri kalıyo ya size bi video izlemiştim onu bulursam linkini atarım midem kalktı ben dinlerken ve o görüntüler.... beyler herşeyden önce o şerefsizlerin gelirinin %50 si resmi olarak israil ordusuna veriliyo bu resmidir bunu inkar falan etmezler yani biz filistinlii kardeşlerimize al bi mermi de benden diyoruz yazık o pisliklere para verenlere bunu herkesle paylaşın millet uyansın artık gerisi size kalmışm045.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler