Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Over!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eveeeeeeeeet bir sezonun daha sonuna geldik. Yani kısaca özetliyim hesabı 2011'de açtım ve öyle 3 günlük premiumla oynuyum derken yine kaptırdım kendimi derken 2011'in bu zamanlarında bırakmıştım yani topu topu 2 ay oynamışımdır, 41 leveldi bıraktığımda derken G1'den güzel bi kazık yemiştim hesap içerisindeki dinarlarım sıfırlanmış bir şekilde Nexon'a geçmiştim. Bu yaz da tekrar başladım oysa ki başlamayacaktım :F yaniiii temmuzun ilk haftalarında başladım ve şu anda tekrar okul nedeni ile bırakmak zorundayım tabi işte bulup çalışacağım 54 levele kadar kastım yeter. Smile Şöyle diyim levele pek takmam ben ama kendime 1 den 70 e hiç kasmadığımı ve bunu kasacağımı söyledim ve banlanana kadar da bu hesapla devam ederim sıkıntı yok o yüzdenSmile Zaten bilgisayar kötü kasıyor sürekli oyun oynanmıyor, level kasmakla zaman geçiriyorum işte Smile Neyse arkadaşlar biraz bölük pörçük anlattım ama umarım anlamışsınızdır :F Anlamayan özele :abc: Şaka bi yana Allah'a emanet olun forumlar da belki bilgisayar ve internet bulursam online olurum yani şu an belli değil hiç bir şey. Sevmeyenim çok ama seven sevmiyen herkes kendine çok iyi baksın inşallah oyunda ve forumlar 1 2 3 4 kaç sene sonra olacağı belli değil ama görüşürüz elbet, sevinin. :F Tanıdığım, tanımadığım kim varsa hakkını helal etsin kırmışızdır, üzmüşüzdür oyun stresinden dolayı ama küfür etmediğime eminim :F Benden yana hakkı olana can kurban helali hoş olsun. Yarın yola çıkıyorum hayırlısıyla zaten yol 6 saat sürüyor yakın yine de belli olmaz Allahın takdiri Smile

Bu arada hesabı istemeyin hiç kimseye vermiyorum Smile
Özet?
Semih kendine iyi bak dostum Smile Seneye bekleriz yine.
(09-10-2012 12:29 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Semih kendine iyi bak dostum Smile Seneye bekleriz yine.
Nexon oteliBig Grin
Yolun açık olsun güle güle.
Hayırlı yolculuklar.Kendine iyi bak.
samsunda görüşürüz beyfendi
La Semih senle 3-4 yıl önce gece msn'de konusmamız geldi aklıma yarım yamalak hatırladım şimdi hahaha Big Grin Hatırlıyo musun bilmem çok iyi günlerdi. Kendine iyi bak çok kaybolma bebeğim.

Bu arada Samsun'da denk geliriz belki belli olmaz, Çiftlik Kampüss Dersanesi bu sene evim orası Smile
(09-10-2012 12:29 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Semih kendine iyi bak dostum Smile Seneye bekleriz yine.

İnşallah başkan nasip olursa Smile

(09-10-2012 12:47 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]samsunda görüşürüz beyfendi

Görüşecez tabi numaram var Big Grin
(09-10-2012 12:49 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]La Semih senle 3-4 yıl önce gece msn'de konusmamız geldi aklıma yarım yamalak hatırladım şimdi hahaha Big Grin Hatırlıyo musun bilmem çok iyi günlerdi. Kendine iyi bak çok kaybolma bebeğim.

Bu arada Samsun'da denk geliriz belki belli olmaz, Çiftlik Kampüss Dersanesi bu sene evim orası Smile

aklıma bu geldi bebeğimi görünce Big Grin
(09-10-2012 12:49 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]La Semih senle 3-4 yıl önce gece msn'de konusmamız geldi aklıma yarım yamalak hatırladım şimdi hahaha Big Grin Hatırlıyo musun bilmem çok iyi günlerdi. Kendine iyi bak çok kaybolma bebeğim.

Bana samsunda iş ucuz ev falan ayarla lan Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler