Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haksız Ban(marxhope)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
orhanpasa mıdır nedir, daha çocuk. liseye geçip geçmediği belli değil.
Orhanpasa ölünce paso küfr eden bi tip Smile bir sürü ss'si var elimde
(09-09-2012 11:47 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Orhanpasa ölünce paso küfr eden bi tip Smile bir sürü ss'si var elimde

Aferin.
(09-09-2012 11:48 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 11:47 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Orhanpasa ölünce paso küfr eden bi tip Smile bir sürü ss'si var elimde

Aferin.

Eyv.
Ant konu sahibi senmiydin kusura bakma görmedim ilk olarak Sad dostum sebebinin açıklanacağını pek zannetmiyorum ama birçok nedeni olabilir bu oyunu kötülemek için demiyorum fakat oyun motoru kötü.
(09-10-2012 12:55 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Ant konu sahibi senmiydin kusura bakma görmedim ilk olarak Sad dostum sebebinin açıklanacağını pek zannetmiyorum ama birçok nedeni olabilir bu oyunu kötülemek için demiyorum fakat oyun motoru kötü.

Bende onu öğrenmeye çalışıyorum hack açsam burda işim olmaz zaten ovc de
yok.Hadi ovc var diyelim obur charlarda bişey yok.Char onemli değil zaten ama adminin oynarken hack demesi gücüme gitti açıkcası Smile
orhanpasa da 2 kişi oynuyor yusuf ve orhan ben yusufu bilirim asla küfür etmez ama bu orhandan adam olmaz, insan kateogorisine soktuğumuz hata. Neyse ticket attım ana bacı küfür SS'ini yakında banlanır.
Ban Yiyen Haksız Ban Yedim Diyor.

Kardeşim Bi Halt Etmişsin Biride Ss Veya Kanıt Vermiş Sende Ban Yemişsin.
(09-09-2012 11:43 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]orhanpasa mıdır nedir, daha çocuk. liseye geçip geçmediği belli değil.

14 yaşındaymış..Big Grin
14 olmuş mu o ya... Vay canına
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler