Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birinin bunu açıklaması lazım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-09-2012 08:33 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 08:31 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Asyalılar iyidir iyi. Büyüyünce anlarsınız adamım

Kıllı oluyor onlar. adamım

iyi işte ortak yanlarımızda var totos.gif
(09-09-2012 08:33 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-09-2012 08:31 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Asyalılar iyidir iyi. Büyüyünce anlarsınız adamım

Kıllı oluyor onlar. adamım

ahaha Big Grin Big Grin iyiydi

zevk meselesi can Smile))) ben rusları sevıyorum Antalyada bol asyalılar traş olmuyor xD
Can yaaa can yaaa Sad
Dogruyu söyle skype de kac asyalı konuşuyor Big Grin
Olum sırf kendi tanıştığım 10 üstü asyalı var iyidir ya dost canlısı insanlar ayrıca güzelleri var da bahsettiğim kıl değildi olum siz naptınız Sad
Ayrıca bunlar Koreli olum =D
Adamlar cok hırslı ya aynı bizim Türkler gibi sadece kafaları hileye falan calısmıyorSmile
Asyalılar candır ama onlar biraz küçük oluyor. Big Grin
Hyuna ? sen iyimisin PSY nin söylediğindede oynuyor şuanda 131 mılyon tıklanma olması lazım.Rekor'a koşan PSY.Hyunanın yorumu daha 30 mılyonda.
Asyalılar iyidir hoştur Smile
(09-09-2012 09:14 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Olum sırf kendi tanıştığım 10 üstü asyalı var iyidir ya dost canlısı insanlar ayrıca güzelleri var da bahsettiğim kıl değildi olum siz naptınız Sad
Ayrıca bunlar Koreli olum =D

eyvah. Yanlış yönden anlamışım ben. KAÇÇÇIIIIIIN süperr
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler