arkadaşlar hangi sunucuda türk yoğunlugu daha çok acaba oyun değiştiği için anlamıyorum pek europe europe 2 middle east ve turkeyvsgreece var hangisidir
türkiye & middle'da zaten türk sunucusu haliyle orda türk var sadece

middle degil ama orda üstünlük türkler , ama europa_2'de cok türk var ordada oynaya bilirsin
europe 2 de herkez lag dır bide çok çoluk occuk var 1 adam öldür hemen gps yani hacker derler kafayı yersin bende turkeyvsgreecce de takıl bizim serverde
Europe2 'de sunucu değişikliği otomatik olanlar değiştirmeyi bilmeyenler oynar. Yani yeni başlayanlar , çocuklar falan .
middle da çoğunluk türk ama az oda var.
Arsa alan için Europe 2 ye Dar alan için bizim server'ı tavsiye ederim.
(09-09-2012 01:21 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]burda herkese seslenıyorum herkes turk serverine gelsın dogru adam vuruyon gps ondan sonra oyun oynamıyolar turklerdende gıcık gidiyorlar ve türkleri hep atıyolar

En sık söylenen '' eat kebap''
Orda oynayanlar oyunun ayarlarına girmeyen hatta bilmeyen kişiler. Onlara anlatana kadaaaar. Otomatik olarak Avrupaya atıyor kayıt olanları onlarda eğiştirmeyi bilmedikleri için gidiyolar oraya
hele yabancı dilleri yoksa türkçe saydırıyolar :WA
turkey greece girdim ama 1 tane oda var kimse oynamıyomu bizden bu oyunu

(09-09-2012 01:37 PM)Treaxx Yazılan: [ -> ]turkey greece girdim ama 1 tane oda var kimse oynamıyomu bizden bu oyunu 
9000 kişi ban yedi 8000'i türk
: Abartmış olabilirim

geçmis olsun benim pc cok kasıyo zaten bırakıcam galiba
(09-09-2012 01:54 PM)Treaxx Yazılan: [ -> ]geçmis olsun benim pc cok kasıyo zaten bırakıcam galiba
Pc kasmasada bırak. Warrock eski warrock değil